Popüler Yayınlar

Merkez Siyaset Özel Tayyip Erdoğan İzle

7 Haziran 2011 Salı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, seçime dört gün kala, son mesajlarını veriyor.

Erdoğan, meydanlarda yükselen gerilimi nasıl yorumluyor?
The Economist dergisinin yorumuna neden tepki gösterdi?
İş dünyasının seçim tahminlerine ne diyor?

Gazeteciler soruyor, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan cevap veriyor.

Merkez Siyaset Özel 7 Haziran 2011 izle, Merkez Siyaset Özel 7 Haziran 2011 full izle, Merkez Siyaset Özel 7 Haziran 2011 Seçim Özel izle, Merkez Siyaset Özel 7 Haziran 2011 Recep Tayyip Erdoğan İzle, Merkez Siyaset Özel 07.06.2011 izle, Merkez Siyaset Özel 7 Haziran 2011 Başbakan İzle,Merkez Siyaset Özel 7 Haziran 2011 tekparça izle,Merkez Siyaset Özel 7 Haziran 2011 online

Gözcü Lakeview Terrace Filmini İzle

Geceleri mahallede devriye gezip mahalleliyi huzura kavuştururken, bir taraftan da yeni evli çifti giderek huzursuz etmeye başlar. Polisin çifte karşı rahatsız edici tavrına karşılık onların da polise tepki göstermeye başlamasıyla, olay bir trajediyle sonuçlanır.
Orijinal Adı Lakeview Terrace
Yönetmen Neil La Bute
Oyuncular Samuel L. Jackson
Patrick Wilson
Kerry Washington
Senaryo David Loughery
Yapım Screen Gems
Overbrook Entertainment
Yapım Yılı 2008

Derya'nın Dünyası NEZ

Derya'nın Dünyası 7 haziran 2011 salı izle, Derya Baykal'ın bugünkü konuğu, yeni albümüyle müzik piyasasına geri dönen Nez oluyor.

Derya Baykal, el işlerinde en ince ipuçlarını, yemek tariflerinde lezzetin sırlarını, dekorasyon ve daha nice konuda bilinmeyenleri izleyicilerle paylaşıyor.

Tövbekar Filmini İzle Kadir İnanır Puru Benai

Geçmiş hayatındaki düşmanları, bir şekilde zarar verdiği insanlar, peşini bırakmazlar. Adamın küçük oğlu Sezercik, babasını bu adamların elinden kurtarmak için elinden geleni yapar.
Yönetmen Ertem Göreç
Oyuncular Kadir İnanır
Sezer İnanoğlu
Puru Benai
Senaryo Safa Önal
Yapım Er Film
Yapım Yılı 1977

hayata Gülerken 7 Haziran 2011

Hayata Gülerken 7 Nisan izle, Hayata Gülerken programı, Hayata Gülerken 7 Nisan 2011 full, Hayata Gülerken 7 Nisan, Hayata Gülerken yeni bölüm, Hayata gülerken konukları, Hayata Gülerken 07.04.2011, Hayata Gülerken dünkü bölümü

Seçim Kervanı Saffet Sancaklı İstanbul Sultanahmet

Seçim Kervanı 7 haziran 2011 bugün İstanbul Sultanahmet'den yayın yapıyor. Tayfun Talipoğlu'nun bugünkü konukları ise AK Parti İstanbul Milletvekili Adayı Volkan Bozkır, MHP İstanbul Milletvekili Adayı Saffet Sancaklı ve CHP İstanbul Milletvekili Adayı Prof. Dr. Haluk Eyidoğan...

Aklımıza Takıldı Şebnur Kuran Balcı Levent Dörter

Aklımıza Takıldı 7 haziran 2011 bugünkü program konuğu Hint astroloğu Şebnur Kuran Balcı ve "Aşka Saygımdan" albümü ile Levent Dörter… Programda Balcı renklerin ve el çizgilerinin anlamını anlatıyor.

Özlem Yıldız'ın sunduğu Aklımıza Takıldı programı, eğlenceyi, sohbeti, birbirinden renkli ünlüleri ve alanında uzman isimleri bir araya getiriyor

Ebruli Aykut Oğut

Ebruli 7 haziran 2011 bugünkü program konuğu Yazar ve Kişisel Gelişim Uzmanı Aykut Oğut oluyor. Programda Oğut, "İşte ve aşkta sessiz iletişim nedir?", "Bereketi arttırmak için evrene nasıl enerji göndermeliyiz?" konuları hakkında bilgiler veriyor ve izleyicilerden gelen soruları yanıtlıyor.

Ebruli'de, gündemdeki konular, sağlık ve spor alanındaki son gelişmeler, güzellik ve estetikte doğal yöntemler ele alınıyor.
 
Copyright © 2011. Deniz Malzemeleri Av Malzemeleri . All Rights Reserved