Popüler Yayınlar

Burada Laf Çok Burcu Çetinkaya, Cansın Özyosun, Günseli Deniz İzle

8 Haziran 2012 Cuma

Cansın Özyosun
Programın bu akşamki konukları: Oyuncu Ali Erkazan, ralli pilotu – TV sunucusu Burcu Çetinkaya, oyuncu Cansın Özyosun ve yorumcu Günseli Deniz...

Burada Laf Çok 8 haziran 2012 izle, Burada Laf Çok 08.06.2012 izle, Mesut Yar, enerjisi ve ışığıyla günü gecenin ayağına getiriyor. Ekranların güler yüzlü habercisi, hafta içi akşamlarına samimiyet getirmeyi hedefliyor.

Eğrisi Doğrusu Ahmet Gökcen İzzet Özgenç İzle


Taha Akyol ile Eğrisi Doğrusu’na, Türk Ceza Kanunu’nu hazırlayan heyetten iki bilim adamı, Prof. Dr. Ahmet Gökcen ve Prof. Dr. İzzet Özgenç konuk oluyor.

Eğrisi Doğrusu 8 haziran 2012 izle, Eğrisi Doğrusu 08.06.2012 izle, Yeni Türk Ceza Kanunu 7. yılına girdi. Başarılı ve aksayan yönleri nedir?
Kanun, kadın ve çocukları yeterince koruyor mu?
Özel Yetkili Mahkemeler nasıl değişmeli?
Türkiye’de tutukluluk süreleri niye bu kadar uzun?

Atıf Hoca'nın Not Defteri Hulusi Derici İzle

Ekranlarda ve medyada yer alanlara kendi üslubuyla not veren Atıf Hoca'nın bu haftaki konuğu Türk reklamcılığının dahi ismi, Marka Reklam Ajansı'nın kurucusu Hulusi Derici...

Atıf Hoca'nın Not Defteri 8 haziran 2012 izle, Türk reklamcılığının konuşulduğu programda, Hulusi Derici farklı ve aykırı yorumlarıyla sektörü masaya yatırıyor.

Bir Şarkısın Sen Harun Kolçak İzle

Harun Kolçak
Bir Şarkısın Sen’e bu hafta, pop müzik sanatçısı Harun Kolçak konuk oluyor. Müzisyen ve yorumcu Harun Kolçak, Onno Tunç orkestrasından pop starlığa uzanan müzik serüvenini ve yeni albümünü Naim Dilmener’e anlatıyor.

Bir Şarkısın Sen Harun Kolçak İzle Seslendirdikleri şarkılarıyla anılan sanatçıların ve onlarla özdeşleşen şarkıların hikâyeleri, tanıklarının anlatımıyla müzikseverlerle buluşuyor.
 
Copyright © 2011. Deniz Malzemeleri Av Malzemeleri . All Rights Reserved