Popüler Yayınlar

Dürüst Olmanın Önemi Filmini İzle

1 Ağustos 2011 Pazartesi

Oscar Wilde'ın ' saçmanın mantığıyla' kaleme aldığı oyun, hem güldürür hem düşündürür. Wilde, oyunun adını koyarken de bir kelime oyununa başvurmuş ve 'ciddi, samimi' anlamına gelen 'earnest' kelimesini Ernest'e çevirip erkek kahramanlarına atfederek dalgasını geçmiştir.
Yönetmen Oliver Parker
Oyuncular Rupert Everett,Colin Firth,Reese Witherspoon,Frances O'Connor,Judi Dench
Senaryo Oliver Parker Yapım Miramax Films Yapım Yılı 2002
Orijinal Adı The Importance Of Being Earnest
TNT Dürüst Olmanın Önemi Filmi İzle

Mali ile Ramazan Eğlencesi Tuğba Özerk İzle

Mali ile Ramazan Eğlencesi 2 Ağustos 2011 İzle, Programın bu akşamki konuğu yeni albümüyle Tuğba Özerk... Mehmet Ali Erbil, TNT ekranlarında izleyicilerle buluşmaya Ramazan ayında da devam ediyor.

Unutulmaz direkler arası orta oyunu ve meddah gösterileri ile geleneksel Ramazan kültürünü canlandıran Mali ile Ramazan Eğlencesi, izleyicilere keyifli saatler yaşatıyor. Program, muhteşem fasıllar ve eğlenceli şovlarla renkleniyor.

Halil Necipoğlu ile İftar Vakti Deniz Arcak Ahmet Taşçı İzle

Halil Necipoğlu ile İftar Vakti 2 Ağustos 2011 İzle, İftar Vakti'ne ünlü sanatçı Deniz Arcak ile Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nin efsane ismi Ahmet Taşçı konuk oluyor.

Halil Necipoğlu, Sultanahmet'ten canlı yayınlanan İftar Vakti ile Ramazan'a özel konuları ve ünlü konuklarıyla izleyicileri her gün manevi bir yolculuğa çıkarıyor.

Arım Balım Peteğim Mustafa Topaloğlu İzle

Arım Balım Peteğim 2 Ağustos 2011 İzle, Programa, yeni albümü ile dikkatleri üzerine çeken sempatik türkücü Mustafa Topaloğlu ile emekli İstanbul Müftü Yardımcısı Yusuf Kavaklı konuk oluyor.

Ramazan ayına özel içeriği ile Arım Balım Peteğim, Petek Dinçöz'ün sunumuyla hafta içi her gün evlerinize misafir oluyor.

Ender Saraç'la Sağlıklı Ramazan Recep Aktuğ İzle

Ender Saraç'la Sağlıklı Ramazan 2 Ağustos 2011 İzle, Programa, müzisyen ve oyuncu Recep Aktuğ konuk oluyor. Ramazan'da yalnızca beden için değil, ruh için de oruç tutabilme ve manevi enerjimizi yükseltebilmenin yolları, Ramazan süresince meydana gelebilecek reflü,

uykusuzluk gibi şikayetlere karşı doğal çözümler, uzun ve sıcak yaz günlerinde sağlıklı oruç tutabilmek ve tutulan oruçtan verim alabilmek için önemli ipuçları, Sağlıklı Yaşam'da izleyicilere aktarılıyor.
 
Copyright © 2011. Deniz Malzemeleri Av Malzemeleri . All Rights Reserved