Popüler Yayınlar

Flash İkili İle Dolu Dizgin Ahmet Satılmış, Deniz Gençay, Coşkun Demir

15 Mayıs 2012 Salı

Deniz Gençay
TÜRK HALK MÜZİĞİNİN BEYEFENDİ SANATÇISI BURHAN TOPAL İLE SAHNELERİN HANIMEFENDİ SANATÇISI FERAH SEZER'İN BİRLİKTE HAZIRLAYIP SUNDUKLARI FLASH İKİLİ İLE DOLU DİZGİN'DE MÜZİK VE EĞLECENİN KEYİFİNİ DOYA DOYA ÇIKARACAKSINIZ.
Flash İkili İle Dolu Dizgin Ahmet Satılmış, Deniz Gençay, Coşkun Demir İzle, FLASH İKİLİ İLE DOLU DİZGİN PROGRAMININ 16 MAYIS ÇARŞAMBA AKŞAMI KONUKLARI AHMET SATILMIŞ, DENİZ GENÇAY VE ÇOŞKUN DEMİR, FLASH İKİLİ İLE DOLU DİZGİN 16 MAYIS ÇARŞAMBA AKŞAMI 20:15'TE

Ece'nin Konukları Nuray Sayarı Banu Bayburt Adıyaman


Başarılı gazeteci-yazar Ece Vahapoğlu, programda, iş, sanat, medya, siyaset ve spor dünyasının önde gelen ünlü isimlerini canlı yayında konuk ediyor, özel ve samimi sohbetler gerçekleştiriyor.

Ece'nin Konukları 16 Mayıs 2012 İzle, Ece'nin Konukları 16.05.2012 İzle Ece Vahapoğlu bu akşam astrolog Nuray Sayarı ve Özürlüler Vakfı Başkan Yardımcısı Banu Bayburt Adıyaman'ı konuk ediyor.

Bir Demet Yasemin Levent İnanır İzle

LEVENT İNANIR
Yasemin Bozkurt bugün ünlü oyuncu Levent İnanır'ı konuk ediyor. Sevilen oyuncu, oyunculuk kariyerini ve dayısı Kadir İnanır’ın hastalığı ile İnanır ailesinin yaşadıklarını anlatıyor.

Bir Demet Yasemin 16 Mayıs 2012 İzle, Bir Demet Yasemin Levent İnanır İzle, Bir Demet Yasemin 16.05.2012 İzle, Yasemin Bozkurt'un sunduğu Bir Demet Yasemin adlı programa; sinema ve sahne dünyasının gönüllerde iz bırakan ünlü isimleri konuk oluyor. Konuklarıyla keyifli sohbetler gerçekleştiren Bozkurt, 1997-99 yıllarında televizyona damgasını vuran "Yasemin’in Penceresi" programından unutulmaz ve özel bölümleri de ekrana getiriyor.

Longford Filmini İzle Lee Boardman Jim Broadbent


Filmde, Hindley’nin ölüm cezasının kaldırılması için oynadığı oyunları ve manipule edildiğini bile bile ona yardım etmek isteyen saygın politikacı Lord Longford’ın mücadelesi derinlikli bir biçimde inceleniyor. Bu mücadele, zaman zaman inancınızı sarsarken, zaman zaman da hayrete düşmenize neden oluyor.
Orijinal Adı Longford Filmi İzle CNBC-e
Yönetmen Tom Hooper
Oyuncular Lee Boardman,Jim Broadbent,Tam Dean Burn,Lindsay Duncan
Senaryo Peter Morgan,Yapım Channel 4 Television Corporation,Yapım Yılı 2006

Renkli Bir Gün Suzan Altıparmak, Sabri Ugan İzle

Suzan Altıparmak
Renkli Bir Gün 14 Mayıs 2012 İzle, Renkli Bir Gün 14.05.2012 İzle, Renkli Bir Gün Suzan Altıparmak, Sabri Ugan İzle Renkli Bir Gün hafta içi her gün gündemdeki olayları değerlendiriyor ve yorumluyor, alanında uzmanlaşmış konuk doktorlar merak edilenleri cevaplıyor, seyircilerin sıklıkla merak duyduğu astroloji, moda ve magazin gibi konuları işliyor, ünlü sanatçılar sohbet ve şarkılarıyla programa ayrı bir renk katıyor.

2. Sayfa Aysu Baceoğlu

Aysu Baceoğlu
2. Sayfa 14 Mayıs 2012 İzle, 2. Sayfa Aysu Baceoğlu izle, 2. Sayfa 14.05.2012 İzle, Türkiye ve dünyadan gazetelere yansıyan en yeni, en taze magazin haberleri, hayata dair en renkli konular 2. Sayfa'da ekrana geliyor. Deneyimli magazin gazetecileri Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel'in sunduğu programda, ünlü konuklarla tadına doyulmaz sohbetler gerçekleştiriliyor.

Evim Şahane 14 Mayıs 2012 İzle

Evim Şahane 14 Mayıs 2012 İzle
Çiğdem Ulubaş Avcılar Evim Şahane 14 Mayıs 2012 İzle, Evim Şahane 14.05.2012 İzle, Kanal D izleyicileri de, Evim Şahane’de bir yandan her gün bir mucizeye tanıklık ederken, diğer yandan da evlerde yapılan dekorasyon yanlışları, dekorasyon dünyasındaki yenilikler, eski eşyaların yeniden değerlendirilmesi gibi konularda bilgi edinecekler.

Müge Anlı İle Tatlı Sert 14 Mayıs 2012 İzle

Müge Anlı İle Tatlı Sert 14 Mayıs 2012 İzle
Menderes Yalçın, Engin Kömcü, Hakan Gülcan 14 Mayıs 2012 Müge Anlı, Müge Anli, Müge Anlı 14 Mayıs, Müge Anlı İle Tatlı Sert 14 Mayıs 2012, Müge Anlı 14.05.2012 izle Cinayetler, tecavüzler, adam kaçırma olayları ve miras davaları gibi olaylar bu programda bütün açıklığıyla tartışılıyor ve bir çözüme kavuşturulmaya çalışılıyor. Sorunlarına bir çözüm bulamayan insanlar Müge Anlı'ya başvuruyor.
 
Copyright © 2011. Deniz Malzemeleri Av Malzemeleri . All Rights Reserved