Popüler Yayınlar

Günlük Kemal Kılıçdaroğlu İzle Samanyolu Küre TV

23 Eylül 2011 Cuma

Günlük 23 Eylül 2011 Kemal Kılıçdaroğlu İzle Samanyolu Küre TV, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Abdullah Abdulkadiroğlu'nun konuğu oluyor. Kılıçdaroğlu, Türkiye'nin iç ve dış gündemini değerlendirerek şu soruları cevaplıyor:

Kılıçdaroğlu, son yaşanan terör olaylarını neye bağlıyor?
Terörün çözümü için önerileri neler?
Hükümet kanadından gelen kendisine yönelik eleştirilere ne cevap veriyor?

3 Nokta 23 Eylül 2011 İzle Habertürk TV

Nihal Bengisu Karaca, Koray Çalışkan ve İskender Pala; üç ayrı geçmiş, üç ayrı birikim ve üç farklı yaklaşımla Türkiye'nin güncelini irdeliyor. Kavramlar, algılar, yaşananlar ve yaşatılanlar; sanat, siyaset ve kültür ekseninde üç noktayla sorgulanıyor, derinleşiyor, kavramsallaşıyor.

Alev Alatlı'yla "paçozlaşma" kavramı, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Ortadoğu'ya "laiklik" mesajı, edebiyat uyarlamaları ve Yeşilçam, bu hafta 3 Nokta'nın muhabbetine konu oluyor.

Türkiye'nin Nabzı Vedat Bilgin,İhsan Bal,Emre Uslu,Muhsizn Kızıklaya İzle

Türkiye'nin Nabzı 23 Eylül 2011 İzle, Terör eylemlerindeki artışın nedeni ne?
Başbakan Erdoğan ve ABD Başkanı Obama arasındaki görüşme işe yarayacak mı?
Türkiye şiddete karşı nasıl bir yöntem izlemeli?

Türkiye'nin Nabzı 23.09.2011 İzle, USAK Başkanı Prof. Dr. İhsan Bal, Prof. Dr. Vedat Bilgin, Akademisyen Emre Uslu, Yazar Muhsin Kızılkaya ve Diyarbakır Baro Başkanı Mehmet Emin Aktar; terörün gerçek yüzünü ve çözüm önerilerini Türkiye'nin Nabzı'nda tartışıyor

Söz Sende Gültan Kışanak İzle

BDP Eş Başkanı ve Siirt Milletvekili Gültan Kışanak, Balçiçek İlter'le Söz Sende'nin konuğu oluyor. Gültan Kışanak internette ortaya çıkan ve çok tartışılan MİT-PKK görüşmelerini, BDP'nin meclis boykotunu ve son dönemde tırmanışa geçen PKK saldırılarını Balçiçek İlter'e değerlendiriyor.

Söz Sende 23.09.2011 izle, Söz Sende 23 Eylül 2011 İzle, Söyleyecek sözü olan herkese söz hakkı tanımayı amaçlayan programda; haberden aktüaliteye, kültür-sanattan sinemaya, müzikten sağlığa kadar, hayata dair her şey konuşuluyor.

Burada Laf ÇokFatoş Kabasakal Aydan Öztürkatalay İzle

Burada Laf Çok 23 Eylül 2011 İzle, Programa bugün, Seyfi Dursunoğlu, Oyuncu Fatoş Kabasakal ve Renk Bilimci Aydan Öztürkatalay konuk oluyor. Mesut Yar, enerjisi ve ışığıyla günü gecenin ayağına getiriyor. Ekranların güler yüzlü habercisi, hafta içi akşamlarına samimiyet getirmeyi hedefliyor.

Burada Laf Çok 23.09.2011 İzle, Ekranda hiç konuşulmayan konular, gündemde kör noktada kalan meseleler ve günün sonunda memleketin ruh halleri; sıcak bir tebessümle herkesle paylaşılıyor.

İkonoskop İlham Bozkurt Gencer İzle

İkonoskop 23 Eylül 2011 Bloomberg TV İzle, İkonoskop bu bölümünde İlham Bozkurt Gencer ile ekrana geliyor. Türk müziğine yaptığı değerli katkılarıyla sanat tarihimizin unutulmazlar listesinde yerini alan Bozkurt İlham Gencer; 5 yaşında başlayan müzik kariyerini, halk evlerinde İstanbul'un en gözde kulüplerine uzanan sahne çalışmalarını, TRT radyolarında yıllarca başarıyla sürdürdüğü programlarını, Türkan Şoray'dan Ajda Pekkan'a, Cem Karaca'dan Barış Manço'ya kadar kadar pek çok sanatçının kariyerinin doruk noktası olan Çatı Klüp'ü, anılarını, yeni projelerini, ailesini, sevinçlerini ve üzüntülerini anlatıyor.

Tak Sepeti Koluna Alaçatı

Tak Sepeti Koluna 23 Eylül 2011 İzle, izleyicileri bu hafta, Alaçatı'nın birbirinden farklı renkleriyle buluşturuyor. İnaltong, Maria Ekmekçioğlu ve Gökçen Adar'la birlikte mutfağa giriyor.

Yemek kültürü yazarı ve araştırmacı Tijen İnaltong sepeti koluna takıyor, ülkemizin kültür mirasına tatlı bir yolculuğa çıkıyor. Şehirlerin mutfak kültürlerini en ilginç yönleriyle ekrana taşıyor.
 
Copyright © 2011. Deniz Malzemeleri Av Malzemeleri . All Rights Reserved