Popüler Yayınlar

60 Dakika Fatih Altaylı İzle

21 Ağustos 2012 Salı


Fatih Altaylı’nın bayramları nasıl geçiyor, neden çabuk sinirleniyor, bu kadar kavgacı olmasının sebepleri ne, Aslamımescit’te neden yumruk yumruğa kavga etti, Beşiktaş Spor Kulübü Başkanı Fikret Orman’ın ‘aldatma skandalı’nın perde arkasında neler yaşandı, Neşet Yağtu olayıyla ilgili neler düşünüyor, Deniz Seki için atılan ‘deniz anası’ başlığıyla ilgili ne diyecek, yayın yönetmeni görmeden gazete nasıl basıldı, gözyaşlarına boğulan Altaylı,

60 Dakika 21 Ağustos 2012 İzle Kenan Erçetingöz’ün hangi sorusuna “konuyu kapatalım” dedi ve cevap vermedi, sevilmeyen bir adam mı, kendini neden arıza bir tip olarak tarif ediyor, Serdar Turgut ve Ertuğrul Özkök’le ilgili neler söyleyecek, neden hep asık suratlı, Aziz Yıldırım ve Fenerbahçe’yle ilgili nasıl yorum yapacak, Habertürk nasıl bu kadar başarılı oldu?

Ceylan Boşandımı

Türkücü Ceylan'ın, 3'üncü evliliğininde de yüzü gülmedi. Ayrılığı twitter'dan böyle duyurdu
Türkücü Ceylan'ın, 3'üncü evliliğininde de yüzü gülmedi. Ayrılığı twitter'dan böyle duyurdu

Önce ayrılma haberlerini yalanlayan Ceylan çok geçmeden twitter sayfasına 'Evet açıklıyorum. Güçal Bey ile evlerimizi ayırdık. Boşanma kararı aldık ikimizinde yolu açık olsun. Kimse evlenirken ayrılmak için beraber olmaz sanatçı olabiliriz biz de insanız yani akıl plan yapmış kader gülmüş hayırlısı olsun dostlar.' yazdı.

ÇOCUK SAHİBİ OLMAK İÇİN EVLENMİŞTİM

Bodrum' da tatil yapan Ceylan,”Ben Güçal Tanören ile çocuk sahibi olmak için evlendim ama o da olmadı, bizim evliliğimizi üçüncu şahıslar bitirdi. Sakın yanlış anlaşılmasın bu üçüncu şahıslar derken ne bir kadın, neden bizim ailelerimiz değil “dedi. Ceylan” bundan sonra evlenmeyi ve çocuk sahibi olmayı da istemiyorum “ dedi.
 
Copyright © 2011. Deniz Malzemeleri Av Malzemeleri . All Rights Reserved