Popüler Yayınlar

Soru-Yorum Galip Gürel

4 Mayıs 2012 Cuma

Soru-Yorum'a bu hafta, dünyanın en iyi diş estetikçilerinden biri olan, Avrupa Estetik Diş Hekimliği Akademisi Başkanı Dr. Galip Gürel konuk oluyor. Cüneyt Özdemir, izleyicilerden gelen soruları ve hakkında merak edilenleri Gürel’e soruyor.

Soru-Yorum 5 Mayıs 2012 izle, Soru-Yorum 05.05.2012 İzle, Programda Dr. Galip Gürel, gülüş tasarımı, diş estetiği ve diş hekimliği hakkında da birçok bilgi veriyor.

Burada Hayat Var Trabzon Sümer Ezgü


Aynur Tartan konuklarıyla bu hafta Trabzon'u konuşuyor. Programa, CHP Trabzon Milletvekili Volkan Canalioğlu, sanat ve gösteri dünyasının değerli ismi Seyfi Dursunoğlu ve sanatçı Sümer Ezgü konuk oluyor.

Burada Hayat Var 5 Mayıs 2012 İzle, Burada Hayat Var 05.05.2012 İzle, Aynur Tartan, farklı şehirleri gezdiği Burada Hayat Var'da, ünlü hemşehrileri birbirleriyle buluşturuyor. Politika, iş ve sanat dünyasının ünlüleri memleketlerini anlatıyor.

Hayat Gezince Güzel Kapadokya


Fatih Türkmenoğlu'nun hazırlayıp sunduğu Hayat Gezince Güzel bu hafta Kapadokya'dan ekrana yansıyor.

Sabahın ilk ışıklarıyla balona binen Fatih Türkmenoğlu, Kapadokya semalarına çıkıyor ve Göreme Açık Hava Müzesi'ni, peribacalarını ve mağara kiliseleri geziyor. Ayrıca Türkmenoğlu, Avanos'ta çömlek yapımını öğreniyor, kanoya biniyor, at turuna katılıp çevreyi keşfediyor.

Beyaz Show Ayça Bingöl, Farah Zeynep Abdullah, Aras Bulut İynemli, Yıldız Çağrı Atiksoy

Beyaz Show İzle
Beyaz Show 4 Mayıs 2012 İzle, Beyaz Show 04.05.2012 izle, 4 Mayıs Beyaz Show İzle, Beyaz Show 4 Mayıs Konukları kimler Sunuculuğunu Beyazıt Öztürk’ün yaptığı sevilen talk show programı Beyaz Show'a bu hafta; iki sezondur Türkiye’yi ekran başına kilitleyen ve milyonların yüreğine işleyen Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinin başarılı oyuncuları;
Ayça Bingöl, Farah Zeynep Abdullah, Aras Bulut İynemli, Yıldız Çağrı Atiksoy ve Emir Berke Zincidi, pop müziğin güçlü yorumcularından İzel ve canlı performanslarıyla Papyon Grubu konuk oluyor.
 
Copyright © 2011. Deniz Malzemeleri Av Malzemeleri . All Rights Reserved