Popüler Yayınlar

Kibariye İskender Doğan, Coşkun Demir, Çiğdem Tunç İzle

20 Mart 2012 Salı

Çiğdem Tunç Kibariye'de
20 Mart Salı günü, Ünlü müzisyen; İSKENDER DOĞAN,Türk pop müzik sanatçısı;ÇOŞKUN DEMİR ve Başarılı sunucu ÇİĞDEM TUNÇ Kibariye’nin konuğu oluyor… Kibariye'ye 3G ile canlı bağlanan “Cin Ali”, sokağın nabzını tutuyor…

Kibariye 20 Mart 2012 İzle, Kibariye İskender Doğan, Coşkun Demir, Çiğdem Tunç İzle, Kibariye 20.03.2012 İzle Her gün stüdyoya 3G ile farklı mekanlardan bağlanan Cin Ali, eğlenceye yönelik olduğu gibi çoğu zamanda sosyal içerikli konuları ve aynı zamanda İstanbul daki birçok etkinliğin haberini de izleyicileriyle paylaşıyor.

Deryanın Dünyası Sinem Güven, Suna Dumankaya İzle

Sinem Güven Derya'nın Dünyası’nda
20 Mart Salı günü; Başarılı mankenlerimizden ve tasarımcı SİNEM GÜVEN ve Bitki bilimi ve doğal güzellik uzmanı SUNA DUMANKAYA, Deryanın Dünyası’na konuk oluyor.
Deryanın Dünyası 20 Mart 2012 İzle, Deryanın Dünyası Sinem Güven izle, Deryanın Dünyası 20.03.2012 İzle, Deryanın Dünyası Suna Dumankaya İzle, “Derya’nın Dünyası” mutfağında enfes yemekler, tatlılar yaratılıyor… Şef HÜSEYİN KURT eşsiz yemek tarifleriyle, püf noktalarıyla damağınıza, renk katıyor. Yaratıcı elişleri, birbirinden farklı hobiler ve kırık kalpler de dahil olmak üzere her türlü hasarın onarıldığı programda, hayata dair sihirli dokunuşlarda yapılıyor.
 
Copyright © 2011. Deniz Malzemeleri Av Malzemeleri . All Rights Reserved