Popüler Yayınlar

Söz Sende Zeynep Erbakan İzle 2 Mart 2012

2 Mart 2012 Cuma


Söz Sende 2 Mart 2012 İzle, Söz Sende Zeynep Erbakan İzle, Söz Sende 02.03.2012 İzle, Söz Sende’nin bugünkü konuğu merhum Necmettin Erbakan’ın kızı Zeynep Erbakan...

SP kadın kolları başkanlığı görevini yürüten Zeynep Erbakan, ölüm yıl dönümünde babası Necmettin Erbakan’ı, 28 Şubat sürecinde yaşadıklarını ve teşkilat çalışmalarını Balçiçek İlter’e anlatıyor.

Kadın Avcıları / The Lady Killers Filmini İzle


Dorr, işi tatlıya bağlamak için Bayan Munson’a hasılattan pay teklif eder ama inatçı ev sahibi bunu kabul etmez. Dorr ve ekibi için geriye kalan tek çözüm onu ortadan kaldırmak olur. Ne var ki, bu iş sandıkları kadar kolay olmayacaktır.
Orijinal Ad The Lady KillersKadın Avcıları filmi İzle
Yönetmen Ethan Coen
Joel Coen
Oyuncular Tom Hanks,Irma P. Hall,Marlon Wayans,J. K. Simmons
Senaryo Ethan Coen,Joel Coen,Yapım Touchstone Pictures,Yapım Yılı 2004

Çarkıfelek İlgi Gövsa, Yasemin Kutsi, Selahattin Alpay İzle

Çarkıfelek İlgi Gövsa, Yasemin Kutsi, Selahattin Alpay İzle
Petek Dinçöz bugün, astrolog Yasemin Kutsi, işletmeci İlgi Gövsa ve Türk halk müziğinin sevilen sesi Selahattin Alpay'ı konuk ediyor.

Çarkıfelek 2 Mart 2012 İzle, Çarkıfelek İlgi Gövsa İzle, Çarkıfelek 02.03.2012 İzle, Çarkıfelek Yasemin Kutsi İzle, Efsane haline gelen Çarkıfelek, TNT ekranlarında her hafta 1 ev ve her gün 1 araba vererek eğlence ve şans dağıtıyor. Programı ünlü şarkıcı Petek Dinçöz sunuyor.

Magazin Dünyası Zeynep Tunuslu İzle


Elif Aktuğ ve Bilal Özcan’la magazin dünyasına yapılacak yolculuk için Magazin Dünyası'nı kaçırmayın!

Magazin Dünyası 2 Mart 2012 İzle, Magazin Dünyası Zeynep Tunuslu İzle, Güncel magazin olayları, en çok konuşulanlar, en önemli olaylar Magazin Dünyası ile TNT'de. Magazin Dünyası'nın bu sabah konuğu; farklı tarzıyla dikkat çeken modacı Zeynep Tunuslu.

Değişim Zamanı Tamer Yavaş - Hakan Kaynak İzle

Değişim Zamanı Tamer Yavaş - Hakan Kaynak İzle
3G teknolojisi kullanılarak aktüel çekimlerin de yapılacağı ve hastaneler, spor salonları ve güzellik merkezlerinden son teknoloji ve yeni trendler canlı olarak ekrana aktarılacağı ‘Değişim Zamanı’ sabahlarınıza keyif katacak.

Değişim Zamanı 2 Mart 2012 İzle, Değişim Zamanı 02.03.2012 izle, Değişim Zamanı'nın bu sabah konukları; Dr. Tamer Yavaş ve Prof. Dr. Hakan Kaynak. Bugünün konuları; yüz germe operasyonları ve uyku bozuklukları.

Renkli Bir Gün Serkan Kaya İzle 2 Mart 2012

Renkli Bir Gün Serkan Kaya İzle 2 Mart 2012
Renkli Bir Gün hafta içi her gün gündemdeki olayları değerlendiriyor ve yorumluyor, alanında uzmanlaşmış konuk doktorlar merak edilenleri cevaplıyor, seyircilerin sıklıkla merak duyduğu astroloji, moda ve magazin gibi konuları işliyor, ünlü sanatçılar sohbet ve şarkılarıyla programa ayrı bir renk katıyor.

Renkli Bir Gün 2 Mart 2012 İzle, Renkli Bir Gün Serkan Kaya İzle, bu sabah konuğu, şarkıcı Serkan Kaya.
 
Copyright © 2011. Deniz Malzemeleri Av Malzemeleri . All Rights Reserved