Popüler Yayınlar

Suç ve Delil Ümit Yazman Ersi Abacı Kalfoğlu Nihal Açıkgöz İzle

12 Temmuz 2012 Perşembe


Sevil Atasoy’un sunduğu Suç ve Delil’de kadın cinayetleri, cinsel suçlar ve bir delil olarak böcekler tartışılıyor.

Ölüm zamanı tespitinde adli tıpçılar hangi yöntemleri kullanıyor?
Kadınlar neden polisiye izler?
Ölümden sonra gelen ilk sinek hangisi?
Kadın yönelik şiddetin temelinde ne var?

Suç ve Delil 13 Temmuz 2012 İzle, Suç ve Delil 13.07.2012 İzle, Türkiye’de ve dünyada cinsel suçlar ve bu suçları işleyenlerin psikolojilerini Sevil Atasoy; Psikiyatr Dr. Ümit Yazman, Yeni Yüzyıl Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ersi Abacı Kalfoğlu ve Adli Entomolog Dr. Nihal Açıkgöz ile ele alıyor.

Hayat Gezince Güzel Sahilde Pylos İzle


Fatih Türkmenoğlu bugün Yunanistan’ın Navarino bölgesinde küçük bir kasaba olan Pylos’u keşfediyor. Türkmenoğlu, Türk ve Yunan golfçülerinin ortaklaşa düzenlediği golf turnuvasına katılıyor ve onlarla sohbet ediyor.

Hayat Gezince Güzel Sahilde Pylos İzle, Hayat Gezince Güzel Sahilde 13 Temmuz 2012 İzle, Fatih Türkmenoğlu, her gün başka bir sahilden, farklı bir bölgeden izleyicilere sesleniyor. Yurt içi ve yurt dışındaki tatil bölgelerini ziyaret ediyor. Ayrıca farklı sesleri, renkleri, tatları keşfediyor.

Ne Oluyor İdris Bal Duygu Bazoğlu Sezer Yasin Aktay Fehim Taştekin Erdoğan Karakuş İzle


TSK’nın ‘düşürüldüğü iddia edilen uçak’ ifadesi ne anlama geliyor? TSK ne demek istedi? Türk jeti düştü mü, düşürüldü mü? ABD- Rus radar kayıtları Türkiye’ye gönderildi. Kayıtlar ne zaman açıklanacak? Suriye krizindeki son gelişmeler neler?

Ne Oluyor 13 Temmuz 2012 İzle, Ne Oluyor 13.07.2012 İzle Sürece dahil edilen İran’da, Rusya’da ve ABD’de ne oluyor? Annan barış planı, barışı getirebilecek mi? Şirin Payzın soruyor Ak Parti Mersin Milletvekili Prof.Dr.İdris Bal, Prof.Dr.Duygu Bazoğlu Sezer, Strateji Düşünce Enstitüsü (SDE) Başkanı Prof.Dr.Yasin Aktay, Radikal Gazetesi Yazarı Fehim Taştekin ve Emekli Hava Korgeneral Erdoğan Karakuş yanıtlıyor.

Ne Oluyor? Bu akşam 21.15’de CNN TÜRK’te. Sakın kaçırmayın!
YAYIN TARİHİ: 13 TEMMUZ / PERŞEMBE
YAYIN SAATİ: 21:15

Ayşe ile Alişan Survivor Anıl Acelya Samyeli Danoglu Cihan Aksoy İzle

Ekranların yeni ikilisi Ayşe Özyılmazel ile Alişan, müzikten sağlığa, magazinden güncel konulara hayatın tüm renklerini ekrana taşıyor. Program konuklarıyla estetik, güzellik, moda ve kadın erkek ilişkileri üzerine konuşuluyor.

Ayşe ile Alişan 12 Temmuz 2012 İzle, Ayşe ile Alişan Survivor Anıl İzle, Ayşe ile Alişan 12.07.2012 İzle, Ayşe ile Alişan Acelya Samyeli Danoğlu İzle, Türkiye'nin ünlü starlarını konuk eden Ayşe ile Alişan, en sevilen şarkıları canlı yayında söylüyor. 11.00 de @ayseilealisan in konukları survivor Anil, Türkiye güzeli Acelya Samyeli Danoğlu, Prof.Dr. Cihan Aksoy @ayseozyilmazel @yenialisan

Yakın Plan Burhan Kuzu İzle

Başkanlık sisteminin ateşli savunucusu Anayasa Komisyonu Başkanı Burhan Kuzu, tasarladığı sistemi açıklıyor, muhalefet endişe ve itirazlarını sıralıyor, sivil toplum liderleri ve akademisyenler görüşlerini açıklıyor.

Yakın Plan 12.07.2012 İzle, Yakın Plan Burhan Kuzu İzle, Yakın Plan 12 Temmuz 2012 İzle, Programda başta Amerikan ve Fransız modelleri olmak üzere dünyadaki başkanlık ve yarı-başkanlık sistemleri masaya yatırılıyor, bu modellerin Türkiye’ye uygunluğu tartışılıyor.
 
Copyright © 2011. Deniz Malzemeleri Av Malzemeleri . All Rights Reserved