Popüler Yayınlar

Oktay Usta İle Yeşil Elma Pınar Yılmazerler İzle

4 Ekim 2011 Salı

Yeşil Elma'nın bugünkü konuğu, Gazeteci Pınar Yılmazerler oluyor. Oktay Usta ile birlikte birbirinden değişik lezzetler sunan Yılmazerler, samimi sohbetiyle de programa renk katıyor. Adeta zamanla yarışılan programda, Pınar Yılmazerler Oktay Usta'nın çok özel tariflerinden oluşan yemekleri yetiştirmeye çalışıyor.

Yeşil Elma Oktay Usta 4 Ekim 2011 izle Yeşil Elma Oktay Usta 4 Ekim 2011 FuLL izle Yeşil Elma Oktay Usta 4 Ekim 2011 Tarifleri Yeşil Elma Oktay Usta 4 Ekim 2011 Online izle Yeşil Elma Oktay Usta 04.10.2011 izle

Şifa Niyetine Bel ve Boyun Ağrıları İzle

Şifa Niyetine 4 Ekim 2011 İzle, Programda bugün bel ve boyun ağrıları konusu ele alınıyor. Op. Dr. Gökhan Özçınar program boyunca; bel ve boyun ağrılarından kurtulma yollarını, hangi ağrıların bel fıtığı belirtisi olduğunu ve bu ağrıları hafifletmek için yapılması gerekenleri anlatıyor.

Sağlığınız için olmazsa olmaz reçeteleri sizler için ekrana taşıyan Şifa Niyetine; Türkiye'nin en iyi doktorlarını ekrana getirerek her gün farklı bir konu üzerinde detaylı bir bilgi paylaşımı gerçekleştiriyor.

Neşeli Ayaklar Happy Feet Filmini İzle

Bir türlü şarkı söyleyemeyen küçük penguen, çok yetenekli bir tap dansçısıdır. Bu özelliği ile diğer bütün penguenlerin arasından sıyrılan Mumble, penguenlerin hayli kuralcı lideri tarafından dışlanmaya maruz kalır. Ama minik kahramanımız için mücadele vazgeçilmezdir.
Orijinal Adı Happy Feet Neşeli Ayaklar Filmi izle TRT 1
Yönetmen George Miller
Senaryo Warren Coleman
John Collee
George Miller
Judy Morris
Yapım Bill Miller
Doug Mitchell
Yapım Yılı 2006
 
Copyright © 2011. Deniz Malzemeleri Av Malzemeleri . All Rights Reserved