Popüler Yayınlar

13 Ağustos 2011 Cumartesi

Pazar Sürprizi, magazin dünyasının renkli kapılarını sizler için aralıyor.Kıpır kıpır, fıkır fıkır sürprizlerle dolu bir yaz sizi bekliyor.Magazin dünyasından en taze haberler, gündemi belirleyen özel röportajlar, konserler, davetler..Hepsi hafta içi her gün Yaz Sürprizi’nde…Mert Öğün’ün sunduğu Pazar Sürprizi, Pazar günü saat 20.15′te canlı yayında Show TV’de. 14 Ağustos Pazar Sürprizi Full İzle, Pazar Sürprizi 14 Ağustos 2011 Online İzle, Pazar Sürprizi 14 Ağustos Seyret, Pazar Sürprizi 14 Ağustos İzle, Pazar Sürprizi Son Bölüm İzle

Mavi Korku Filmini İzle Deep Blue Sea

Bu proje köpekbalıklarının beyinlerinin büyümesine yol açar ve onları normalden çok daha zeki canlılara dönüştürür. Çalışmaların sonucunu görmek için Russel Franklin'in laboratuvara gelmesi ile kontrolden çıkan köpekbalıkları dehşet saçmaya başlar.
Orijinal Adı Deep Blue Sea Show TV Mavi Korku Filmi İzle
Yönetmen Renny Harlin
Oyuncular Thomas Jane
Saffron Burrows
Samuel L. Jackson
Senaryo Duncan Kennedy
Donna Powers
Yapım Groucho III Film Partnership
Yapım Yılı 1999

Zaman Yolcusu Stratonikeia İzle 13 Ağustos 2011

Emekli gladyatörlerin, güçlü hatiplerin, tutkulu aşıkların ve ozanların kadim kenti; Stratonikeia. “Zaman Yolcusu” bu defa Karia’nın en önemli yerleşimlerinden birine, Stratonikeia’ya gidiyor.
Muğla’nın Yatağan ilçesi yakınlarında Eskihisar köyünün içinde Osmanlı yapılarıyla kaynaşmış Stratonikeia, Anadolu’ya 300 yıl güçlü bir şekilde hakim olmuş Selevkosların kurduğu bir kent.
Son 4 yıldır bu kadim kentin sırlarını çözen ve pek çok anıtsal yapısını günışığına kavuşturan arkeolojik kazı heyetinin başkanı Doç. Dr. Bilal Söğüt bu bölümün konuk rehberi.

Cumartesi Beyhan Murphy İzle

’Türkiye’de Mizah’ın konuşulacağı programın ilk köşesinin konukları Penguen Dergisi Yazarlarından Selçuk Erdem, Erdil Yaşaroğlu. Programın diğer bir konusu ise yılan hikayesine dönen AKM’nin geleceği.
Yekta Kopan, Kültür Bakanı’nın “AKM 2012’de açılacak” müjdesinin ardından projeyi Devlet Opera ve Balesi Mod. Dans Top. Sanat Yönetmeni Beyhan Murphy, Gazeteci Cem Erciyes, Oyuncu Ali Düşenkalkar ile konuşacak.
 
Copyright © 2011. Deniz Malzemeleri Av Malzemeleri . All Rights Reserved