Popüler Yayınlar

Kader Uçuşu Final Approach Filmini İzle

25 Mayıs 2011 Çarşamba

Jack Bender, uzmanlık alanı olan bu konuda üzerine düşeni havada yaparken, eski karısı da karada örgütün faaliyetlerini ve bağlantılarını araştırmaktadır. Zamanla yarışılan bu operasyon ve binlerce kişinin hayatını tehlikeye atan bu uçuş, herkesin kaderini etkileyecektir.
Orijinal Adı Final Approach
Yönetmen Armand Mastroianni
Oyuncular Dean Cain
Anthony Michael Hall
Ernie Hudson
Yapım Larry Levinson Productions
RHI Entertainment
Yapım Yılı 2007

Yıldız Gemisi Askerleri 3: Yağmacı Filmini İzle

Takımın sahip olduğu teknolojik silahlar, federasyonun ihanetine karşı koyabilmek için tek şanslarıdır. Kaptan Lola Beck ve diğer yıldız gemisi mürettebatı zor koşullar altında hayatta kalmaya çalışırken OM-1'de felaketler yaşanmak üzeredir. Bu kez düşman, tüm insanlığı yok edebilecek gizli bir silaha sahiptir.
Orijinal Adı Starship Troopers 3: Marauder
Yönetmen Edward Neumeier
Oyuncular Casper Van Dien
Jolene Blalock
Stephen Hogan
Senaryo Edward Neumeier
Yapım Sony Pictures Home Entertainment
Yapım Yılı 2008
Yıldız Gemisi Askerleri 3: Yağmacı filmi izle, Yıldız Gemisi Askerleri 3: Yağmacı filmi Kanaltürk izle, Yıldız Gemisi Askerleri 3: Yağmacı filmi hangi kanalda

Derya'nın Dünyası Yasemin Pulat, Oyuncu Fatma Toptaş

Şarkıcı Yasemin Pulat ve Oyuncu Fatma Toptaş, Derya'nın Dünyası'na konuk oluyor. Türk kadını, aklın ve becerinin ulaştığı, hünerlerin kapıştığı yerde Derya Baykal'la buluşuyor. Sevilen sanatçı, el işlerinde en ince ipuçlarını, yemek tariflerinde lezzetin sırlarını, dekorasyon ve daha nice konuda bilinmeyenleri Kanaltürk izleyicisiyle paylaşıyor.

Derya Baykal izle Deryanın dünyası izle Derya Baykal dünkü bölümü izle Derya Baykal 2
25 Mayıs 2011 Deryanın Dünyası 25 Mayıs Derya Baykal 25 Mayıs Deryanın dünyası 25.05.2011

Hayata Gülerken Ece Gürsel

Davut Güloğlu ve Ece Erken'in birlikte sundukları Hayata Gülerken'in bugünkü konuğu, canlı orkestrasıyla birlikte Ece Gürsel oluyor. Türkiye'nin en ünlü sanatçıları, en ünlü isimleri, özel röportajlar ve gündemdeki olaylar bu programda!

Hayata Gülerken 25 Mayıs izle Hayata Gülerken programı Hayata Gülerken 25 Mayıs 2011 full Hayata Gülerken 25 Mayıs Hayata Gülerken yeni bölüm Hayata gülerken konukları Hayata Gülerken 25.05.2011 Hayata Gülerken dünkü bölümü

Gülhan'ın Galaksi Rehberi Malta

Gülhan Şen'in sunduğu Gülhan'ın Galaksi Rehberi bu hafta Malta'dan ekrana geliyor.

Başkent Valetta, Malta şövalyelerinin tarihi, adanın sembolü olan 1950'lerden kalma nostaljik sarı otobüsler ve Malta'nın renkli gece yaşamı Galaksi Rehberi'nde… Gülhan Şen, Katolik bir ülke olan ve evli çiftlerin boşanamadığı Malta'da yapılacak boşanma referandumu öncesinde sokak röportajlarıyla da Maltalıların nabzını tutuyor.

Seçim Kervanı Kocaeli

Seçim Kervanı 25 Mayıs 2011 bugün Kocaeli'nden ekrana geliyor. Tayfun Talipoğlu, Kocaelili seçmenin nabzını tutuyor.

Edirne'den Ardahan'a, Sinop'tan Mersin'e, Seçim Kervanı Tayfun Talipoğlu'yla yollara düşüyor. Tayfun Talipoğlu gittiği illerde halkı, partilerin temsilcilerini, sivil toplum kuruluşu sözcülerini dinliyor ve gittiği ilin fotoğrafını çekiyor.

Zaman Polisi Timecop Filmini İzle

Walker, Beyaz Saray'a ilerlemek isteyen hırslı ve zalim bir politikacı olan Senator McComb ile tanışır. Amansız bir takip sonucu 1994 yılında onu bulur. Bu kötü niyetli senatörü ele geçirmek üzereyken, kendi yarım kalmış geçmişi ve karısıyla karşılaşır.
Orijinal Adı Timecop
Yönetmen Peter Hyams
Oyuncular Jean-Claude Van Damme
Mia Sara
Ron Silver
Bruce McGill
Senaryo Mike Richardson
Mark Verheiden
Yapım Dark Horse Entertainment
Yapım Yılı 1994

Aklımıza Takıldı Suzan Kardeş

Aklımıza Takıldı'nın bugünkü program konuğu müzik dünyasının sevilen ismi Suzan Kardeş… Özlem Yıldız'ın sunduğu Aklımıza Takıldı programı, eğlenceyi, sohbeti, birbirinden renkli ünlüleri ve alanında uzman isimleri bir araya getiriyor.

Özlem Yıldız ile Aklımıza Takıldı Özlem Yıldız 25 Mayıs Özlem Yıldız 25 Mayıs 2011 Özlem Yıldız Konukları Özlem Yıldız 25.05.2011 Özlem Yıldız 25 Mayıs seyret tv 8 özlem yıldız izle Aklımıza Takıldı 25 Mayıs izle

Ebruli Sedef İyibar

Ebruli'nin bugünkü program konuğu çıkardığı yeni yemek kitabı "Yudum yudum lezzet" ile birçok ünlüden sağlıklı yemek tarifleri alan yemek danışmanı Sedef İybar... Ebruli'de, gündemdeki konular, sağlık ve spor alanındaki son gelişmeler, güzellik ve estetikte doğal yöntemler ele alınıyor.

Ebruli 25 Mayıs izle, Ebruli 25 Mayıs 2011 izle, Ebruli 25 Mayıs 2011 tekrar izle, Ebruli 25.05.2311 izle, Ebruli 25 Mayıs full izle, Ebruli 235Mayıs tek parça izle, Ebruli 25 Mayıs hd izle, Ebruli 25 Mayıs 2311, Ebruli 53 Mayıs tek part izle, Ebruli 25 Mayıs tekrar hd izle, Ebruli 25 Mayıs online izle, Ebruli 25 Mayıs programı izle, Ebruli 25 Mayıs 2011, Ebruli Programı full tekrar izle
 
Copyright © 2011. Deniz Malzemeleri Av Malzemeleri . All Rights Reserved