Popüler Yayınlar

Ada The Island Filmini İzle David Warner Angela Punch Mcgregor

22 Eylül 2011 Perşembe

Karayip Denizi'nde gizemli olaylar yaşanmaktadır. Gazeteci Blair Maynard, neler olduğunu araştırmaya karar verir ve oğlu ile birlikte o bölgeye doğru yola çıkar. Ancak korsanlar tarafından esir alınırlar. Korsanlar kendi kurallarıyla yönettikleri gizli bir adada yaşamakta ve esir aldıkları kimseyi sağ bırakmamaktadırlar. Blair Maynard bu kuralın dışında kalacaktır. Çünkü korsanların onun için farklı planları vardır.
Orijinal Adı The Island
Yönetmen Michael Ritchie
Oyuncular Michael Caine
David Warner
Angela Punch Mcgregor
Frank Middlemass
Eser The Island
Yapım Universal Pictures
Yapım Yılı 1980

Kurtlar Vadisi Pusu 130. Bölüm Fragmanı İzle 29 Eylül 2011

Kızının yaşadığını öğrenen Polat Alemdar, Aron Feller'e, kızını geri vermeleri karşılığında istedikleri her şeyi yapabileceğini söyler. Peki Feller'in isteklerine, Polat Alemdar'ın tepkisi ne olacaktır? Kaşifoğlu, Yaşar'ın kızını öldürmüştür. Polat da üzerine gitmeye karar verdiği Kaşifoğlu'nu Yaşar'a teslim edeceğine söz vermiştir. Peki Kaşifoğlu şimdi ne yapacaktır?

Kurtlar Vadisi Pusu 29 Eylül bölümü izle, Kurtlar Vadisi Pusu 29 Eylül fragmanı izle, Kurtlar Vadisi Pusu 29 Eylül full izle, Kurtlar Vadisi Pusu 29 Eylül HD izle, Kurtlar Vadisi Pusu 29 Eylül özeti, Kurtlar Vadisi Pusu 29 Eylül videosu izle
Kurtlar Vadisi Pusu 130. bölüm izle, Kurtlar Vadisi Pusu 130. bölümü izle, Kurtlar Vadisi Pusu 130. bölüm fragman izle, Kurtlar Vadisi Pusu 130. bölüm fragmanı izle, Kurtlar Vadisi Pusu 130. bölüm full İzle, Kurtlar Vadisi Pusu 130. bölüm HD izle, Kurtlar Vadisi Pusu 130. bölüm özeti, Kurtlar Vadisi Pusu 130. bölüm videosu izle, Kurtlar Vadisi Pusu son bölüm İzle

Arım Balım Peteğim Şafak Sezer, Oya Başar Kendi İzle

Petek Dinçöz ile Arım Balım Peteğim 22 Eylül 2011 İzle, komedi filmleri ve dizileriyle kahkaha tufanı estiren Şafak Sezer, usta oyuncu Oya Başar ve güzel popçu Kendi konuk oluyor.

Her sabah farklı ünlülerin katıldığı programa, Petek Dinçöz hem şovları hem de şarkılarıyla renk katıyor. Birbirinden farklı hayat hikâyeleri, sokak röportajları, birbirinden ünlü konuk sanatçılarıyla Arım Balım Peteğim, her gün kadınların saatinde, kadınların karşısına çıkıyor.
 
Copyright © 2011. Deniz Malzemeleri Av Malzemeleri . All Rights Reserved