Popüler Yayınlar

Uçankuş Sacit Aslan İzle

3 Temmuz 2012 Salı


Uçankuş 4 temmuz 2012 izle, Uçankuş 04.07.2012 izle, Uçankuş'un konuğu internet medyasının tanınmış ismi Sacit Aslan...

Medya, sanat ve spor dünyasından ünlü isimlerin ağırlandığı programda, magazin dünyasındaki son gelişmeler aktarılıyor. Ayrıca gündemin satır başlarına ve birbirinden ilginç yaşam haberlerine de yer veriliyor.

Gol / Goal! Kuno Becker Alessandro Nivola Filmini İzle Kanaltürk

Gol / Goal! Kuno Becker Alessandro Nivola Filmini İzle Kanaltürk
Los Angeles'ta oynadığı yerel nitelikli bir futbol maçı sırasında İngiliz asıllı eski ünlü futbolcu Glen Foy tarafından keşfedilince genç Santiago'nun kaderi değişmeye başlar.
Yayın Tarihi Çarşamba 04 Temmuz 2012
Orijinal Adı Goal! Gol Filmini İzle Kanaltürk
Yönetmen Danny Cannon
Oyuncular Kuno Becker, Alessandro Nivola
Senaryo Mike Jefferies, Adrian Butchart
Yapım Milkshake Films Yapım Yılı 2005

3 Temmuz 2012 Hava Durumu Tahminleri

3 Temmuz 2012 Hava Durumu Tahminleri
03.07.2012 hava durumu, 3 Temmuz 2012 Hava Durumu Yorumları Yapılan son değerlendirmelere göre: Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzeyi, Çankırı, Yozgat, Kayseri, Sivas ve Kırıkkale ile Ankara'nın kuzey ve doğu kesimlerinde yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklinde görülecek yağışların; Ordu, Samsun, Sinop ve Kastamonu'nun İnebolu ilçesinde aralıklarla yer yer kuvvetli olacağı tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI :Ülke genelinde önemli bir değişiklik beklenmiyor. Kuzey, iç ve doğu bölgelerde mevsim normalleri civarında, güney kesimlerde yer yer mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

Kelime Oyunu 2 Temmuz 2012 İzle

Kelime Oyunu 2 Temmuz 2012 İzle
Kelime Oyunu Bahadır Aydoğmuş, Şükrü Güneş, Ahmet Yaylacı, Sevin Yalçınkaya, Saadet Baykal İzle İhsan Varol’un sunduğu Kelime Oyunu'nda, anneler-babalar çocuklarıyla, nineler-dedeler torunlarıyla yarışıyor. Yarışmacılar, hızları ve pratik zekalarıyla rekabet ediyor. En iyi olmak için yarışıyor... 2 Temmuz Kelime Oyunu izle, Kelime Oyunu programı 30.06.2012 hd izle
 
Copyright © 2011. Deniz Malzemeleri Av Malzemeleri . All Rights Reserved