Popüler Yayınlar

Derin Bakış Necdet Özel Dosyası İzle

3 Ağustos 2011 Çarşamba

Derin Bakış 3 Ağustos 2011 İzle, Bilgi Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Önder Aytaç, eski Cumhuriyet Savcısı, Yazar Gültekin Avcı ve Gazeteci Saygı Öztürk'ün sunduğu programda bu hafta şu sorulara yanıt aranıyor:

Generallerin toplu istifasında, ne amaçlandı?
Necdet Özel neden istifa etmedi?
YAŞ'ta alınması beklenen kararlar neler?
TSK artık sivil iradenin kontrolüne mi geçti?
Terörle mücadelede yeni sivil dönemin enstrümanları neler?

Yaz Gecesi Meyra Ezgi Asaroğlu Zeliha Sunal İzle

Burcu Esmersoy ile Yaz Gecesi 3 Ağustos 2011 izle, Bir süredir sadece özel yayınlarda ekrana gelen Burcu Esmersoy'un sunduğu "Burcu Esmersoy ile Yaz Gecesi" programı, yaz gecelerini şenlendiriyor. Cuma hariç hafta içi her gece ekrana gelen programda Esmersoy, özel konuklarıyla izleyenlere keyifli anlar yaşatıyor.
Burcu Esmersoy ile Yaz Gecesi 03.08.2011 izle, meyra, ezgi asaroğlu & ahmet mümtaz taylan ve zeliha sunal olacakk...

Karşıt Görüş Ümit Özdağ Hasan Fehmi Güneş İzle

Karşıt Görüş 3 ağustos 2011 izle, Bu akşam eski İç İşleri Bakanı Hasan Fehmi Güneş ve Siyaset Bilimci Prof. Dr. Ümit Özdağ ile terörle mücadelede özel harekat polislerinin yetkilerinin arttırılması konusu tartışılıyor.

Karşıt Görüş 03.08.2011 izle, 90'lı yıllarda bölgedeki terör mücadelesi ve faili meçhul tartışmalarına damga vuran emniyetin timleri geri mi dönüyor?
Terörle mücadelede askerin devre dışı bırakılması doğru mu?
Türkiye, polis devleti mi oluyor?
90'lı yıllarda yapılan hatalar tekrarlanacak mı?

Kutsal Yolculuk Şinasi Gündüz İzle

Kutsal Yolculuk 3 Ağustos 2011 İzle, Şehzadebaşı Cami'nden ekrana gelen programın bu bölümünde, Prof. Dr. Şinasi Gündüz ile "kelime-i şehadet" konusu ele alınıyor.

Habertürk, alanında uzman konuklarıyla, izleyicileri İslam tarihinde inanç serüvenine tanıklık etmiş olan yüzyıllık buluşma noktaları camilerden kutsal bir yolculuğa çıkarıyor.

Ekstrem Heyecan Filmini İzle The Extremist

Bir çekim ekibi, ekstrem spor tutkunu üç gencin yer aldığı reklam filmini hazırlamak üzere, eski Yugoslavya sınırındaki Avusturya Alpler'ine gider. Ancak burada, Sırplar'ın her yerde aranan savaş suçlusu saklanmaktadır. Kazayla onu filme çeken ekip, bir anda kendini ölüm kalım mücadelesinin içinde bulur.
Orijinal Adı The Extremist
Yönetmen Christian Duguay
Oyuncular Devon Sawa
Bridgette Wilson
Rupert Graves
Rufus Sewell
Senaryo Timothy Scott Bogart, Mark Mullin
Yapım Paramount Pictures Yapım Yılı 2002
Cine5 Ekstrem Heyecan Filmi İzle

Burada Laf Çok Nez Hakan Peker Alper Kul Erdal Türkmen İzle

Burada Laf Çok 3 Ağustos 2011 İzle, Programa pop müzik sanatçısı Hakan Peker, Şarkıcı Nez, Oyuncu Alper Kul ve oyuncu, sunucu, senarist, mizah yazarı, karikatürist Erdal Türkmen konuk oluyor.

Burada Laf Çok 03.08.2011 izle, Mesut Yar, enerjisi ve ışığıyla günü gecenin ayağına getiriyor. Ekranların güler yüzlü habercisi, yaz gecelerine samimiyet getirmeyi hedefliyor.
 
Copyright © 2011. Deniz Malzemeleri Av Malzemeleri . All Rights Reserved