Popüler Yayınlar

Ansiklopedi: İzmir Suikastı 2. Bölüm İzle 20 Şubat 2012 Habertürk

19 Şubat 2012 Pazar

Ansiklopedi: İzmir Suikastı 2. Bölüm İzle 20 Şubat 2012 Habertürk
Ecevit Kılıç ve Esra Demirkıran’ın hazırladığı İzmir Suikastı belgeselinde 1926’da İzmir’de Atatürk’e yönelik gerçekleştirilen suikast girişimi ele alınıyor.

Atatürk suikast girişiminden nasıl kurtuldu?
Milli mücadelenin liderleri neden tutuklandı?
Kazım Karabekir duruşma salonunda neler söyledi?

Ansiklopedi: İzmir Suikastı 2. Bölüm İzle 20 Şubat 2012 Habertürk Türkiye tarihi için dönüm noktası kabul edilen olayı, tarihçiler, suikastta adı geçenlerin yakınları ve onları yargılayanların çocukları anlatıyor.

Söz Sende Filiz Ali İzle 20 Şubat 2012

Söz Sende Filiz Ali İzle 20 Şubat 2012Kemal Kılıçdaroğlu, "Sabahattin Ali’yi CHP öldürdü," dedi, Türkiye’nin ilk faili meçhul cinayeti yeniden gündeme geldi...

Söz Sende 20 Şubat 2012 İzle, Söz Sende’ye bugün, Sabahattin Ali’nin kızı Prof. Dr. Filiz Ali konuk oluyor. Filiz Ali, Kılıçdaroğlu’nun tartışma yaratan sözlerini, 54 yıl önce faili meçhul bir cinayete kurban giden babası Sabahattin Ali’yle ilgili bilinmeyenleri, onun çektiği fotoğraflardan oluşan “Bir Fotoğraf Camından” sergisini ve yeni kitabını Balçiçek İlter’e değerlendiriyor.

Burada Laf Çok Zeki Kayahan Coşkun,Oylum Talu,Ercan Saatçi,Yaşar İzle

Mesut Yar, birbirinden ilginç konu ve renkli konuklarıyla, gecelerinize neşe katmaya devam ediyor. Programın bu geceki konukları: Şarkıcı Yaşar, sunucu Oylum Talu, şarkıcı Ercan Saatçi ve radyo programcısı Zeki Kayahan Çoşkun...

Burada Laf Çok 20 Şubat 2012 İzle, Burada Laf Çok Zeki Kayahan Coşkun,Oylum Talu,Ercan Saatçi,Yaşar İzle, Burada Laf Çok 20.02.2012 İzle, Mesut Yar, enerjisi ve ışığıyla günü gecenin ayağına getiriyor. Ekranların güler yüzlü habercisi, hafta içi akşamlarına samimiyet getirmeyi hedefliyor.

Son Darbe: 28 Şubat 6. Bölüm İzle 20 Şubat 2012

Son Darbe: 28 Şubat 6. Bölüm İzle 20 Şubat 2012
Belgeselin bu bölümünde, Tansu Çiller ve Necmettin Erbakan'ın anlaşarak REFAHYOL'u kurmaları, askerin REFAHYOL'a tavrı, Erbakan'ın olaylı Libya gezisinin perde arkasında yaşananlar, Başbakan'ın D8 ve İslam Ortak Pazarı projeleri ile Susurluk skandalı anlatılıyor. Son Darbe: 28 Şubat 6. Bölüm İzle 20 Şubat 2012

HT Gündem Mazhar Bağlı İzle

HT Gündem 20 Şubat 2012 bugün, "Ipsos ve Reuters'in 23 ülkede 21 bin 248 kişiyle yapılan araştırmasına göre Türk insanının yüzde 80'i mutluluk kaynağı olarak eşlerini görüyor" konusu masaya yatırılıyor.

Mutluluk ve aşk bağlantısı geçerliliğini koruyor mu? Aşkın ömrü 3 yıldır iddiası yalanlanıyor mu? Araştırmada "Hayatındaki en büyük mutluluğunun bir eş olacağını düşünen bekarlar" sıralamasında yüzde 57 oranıyla ikinci olan Türkiye örneği nasıl yorumlanmalı? Öyleyse artan boşanma oranları neye işaret ediyor? Gülin Yıldırımkaya soruyor, Uzman Danışman Psikolog Ani Eryorulmaz ve Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Sosyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mazhar Bağlı yanıtlıyor.

Sağlık Merkezi Nihat Tanfer İzle

Programa bugün Diş ve Çene Cerrahisi Uzmanı Doç Dr. Nihat Tanfer konuk oluyor. Tanfer, şeker, tansiyon ve kalp hastalarına yapılan implant uygulamaları ve kanal tedavisi hakkında bilgiler veriyor.

Sağlık Merkezi 20 Şubat 2012 İzle hastalıkların teşhis ve tedavi yöntemleri, alternatif tıp, beslenme, estetik, tıp dünyasındaki son buluşlar ve sağlık haberleri yer alıyor.
 
Copyright © 2011. Deniz Malzemeleri Av Malzemeleri . All Rights Reserved