Popüler Yayınlar

Siyaset Meydanı Seçim Özel Selahattin Demirtaş 22 Mayıs 2011

22 Mayıs 2011 Pazar

Hakkari’den Bağımsız Milletvekili Adayı Selahattin Demirtaş Siyaset Meydanı Seçim Özel’de Ali Kırca ve Show Haber Genel Yayın Yönetmeni Tuba Atav’ın sorularını yanıtlıyor.

22 Mayıs Siyaset Meydanı izle,22 Mayıs Siyaset Meydanı Konukları kimler,22 Mayıs Siyaset Meydanı Konukları,22 Mayıs Siyaset Meydanı Ali Kırca,22 Mayıs Siyaset Meydanı Seyret,22 Mayıs Siyaset Meydanı Full izle,22 Mayıs Siyaset Meydanı Konusu,22 Mayıs Siyaset Meydanı TArtışmaları

İyi Beslen Mutlu Yaşa Tülün Şahin Simge Çıtak

İyi Beslen Mutlu Yaşa 22 mayıs 2011 bu hafta, tam tahıllarla formda kalmanın formülleri anlatılıyor. Programın konukları ise Manken Tülin Şahin ve Beslenme Uzmanı Simge Çıtak...

Diyetisyen Ece Nevra Durukan ve Murat Serezli'nin sunumuyla ekrana gelen İyi beslen Mutlu Yaşa, dengeli beslenmenin formüllerini anlatıyor. Programın NQ bölümünde, insanların beslenme alışkanlıklarıyla ilgili zeka puanı ölçülüyor.

Pazar Sürprizi 22 Mayıs 2011 Pazar İzle

Esprili sohbetler, ünlülerle yapılan röportajlar ve konserlerden görüntüler bu programda... Pazar Sürprizi, magazin dünyasında tüm olup biteni evinize kadar getiriyor.

İclal Aydın, sahnelere mi hazırlanıyor?
İsmi yeniden eski sevgilisi Kenan İmirzalıoğlu ile anılan Zeynep Beşerler, birliktelik haberleri için ne söyledi?
Şov Bizınıs'ın başrol oyuncusu Önder Açıkbaş, galadaki güzel konuklara nasıl göz koydu?
Kıbrıs'a konser vermek için giden Safiye Soyman ve Faik Öztürk'le keyifli bir sohbet...
 
Copyright © 2011. Deniz Malzemeleri Av Malzemeleri . All Rights Reserved