Popüler Yayınlar

"Her Gün Tüketilmesi Gereken 10 Besin" "Sağlıklı Beslenme"

13 Mayıs 2012 Pazar

Sunuculuğunu Zahide Yetiş ve Op. Dr. Aytuğ Kolankaya’nın yaptığı Doktorum’da 14 Mayıs Pazartesi günü, “Her Gün Tüketilmesi Gereken 10 Besin”, “Öğün Kurtaran Salatalar”, “Az kalorili Lezzetli Soslar”, “Az Kalorili Misafir Ağırlama Mönüsü” ve “Zayıflattığı Kesinleşen Karabiber” anlatılacak. Ayrıca Hacettepe Tıp Fakültesi’nin hayata geçirdiği ve çocukların doktor korkusunu yenmelerine yardım eden “Oyuncak Ayı Hastanesi Projesi” uygulaması canlı olarak ekrana getirilecek.
Doktorum 500. Bölüm Kutlaması
Beslenme ve Diyet Uzmanı Berrin Yiğit Doktorum’un uzman konuğu.
Yaz mevsimi yaklaştı. İncecik giysiler, hafif yemekler, salatalar, zeytinyağlılar zamanı. Kahvaltı sofralarımız artık daha renkli. Turfanda domates, salatalık, biber yerini tarla domateslerine, bostan salatalık ve biberlerine bırakacak. Kabak, patlıcan, fasulye gibi yaz sebzeleri… Karpuz, kavun, erik gibi yaz meyveleri kışın ağır yemeklerinin yerini alacak. Ancak yine de bu güzelim meyve ve sebzeleri tüketirken, pişirirken yapılması gerekenler var. Salata soslarını dikkatli hazırlamak ise elzem. Formda ve daha hafif olmak için çok değerli ipuçları Doktorum’da verilecek.

Doktorum 14 Mayıs 2012 İzle, Doktorum 14.05.2012 İzle Doktor ve iğne korkusu yaşamayan çocuk yok denecek kadar azdır. Bazen zorunluluk haline gelen bu işlemlerin travmaya yol açmaması için Hacettepe Tıp Fakültesi bir proje başlattı. Oyuncak Ayı Hastanesi’ne çocuklardan oluşan gruplar davet ediliyor. Burada oyuncak ayılarla basit bir deyimle doktorculuk oyunu oynanarak çocuklardaki doktor ve hastane korkusu gideriliyor. Bu renkli uygulama canlı yayında izlenebilecek.

Berrin Yiğit
Kiloss
0212 240 77 71

Ultraviolet Filmini İzle Milla Jovovich William Fichtner

Ultraviolet Filmini İzle Milla Jovovich William Fichtner
Virüslü bir savaşçı olan Violet kendisi gibi ‘yaratıklaşan’ insanları yok etmeyi kafasına koyan hükümete karşı mücadele eder ve hükümet için tehdit olduğu düşünülen bir çocuğu korumak için çaba harcar.
Orijinal Adı Ultraviolet
Yönetmen Kurt Wimmer
Ultraviolet Filmi İzle TNT Oyuncular Milla Jovovich,William Fichtner,Nick Chinlund,Jennifer Caputo
Senaryo Kurt Wimmer,Yapım Screen Gems,Yapım Yılı 2006

Bir Kadın Tanıdım 20. Bölüm Fragmanı İzle 21 Mayıs 2012

Episode photo
Abisini vuran silahın Umut’un evinden çıktığını öğrenen Aslı şoktadır. Haberi babası İhsan’a söylediğinde o da yıkılır. Abisinin katili olduğunu düşündüğü Umut’un bebeğini doğurmak istemeyen Aslı, hayatı için çok önemli kararlar verir. İhsan Bey ise kaçak olan Umut’a ulaşmak ve intikamını almak için Leyla’yı her yerde takip etmektedir.

Bir Kadın Tanıdım 21 Mayıs 2012 bölümü izle, Bir Kadın Tanıdım 21 Mayıs 2012 fragmanı izle, Bir Kadın Tanıdım 21 Mayıs 2012 özeti, Bir Kadın Tanıdım 21.05.2012 İzle, Bir Kadın Tanıdım 20. bölüm izle, Bir Kadın Tanıdım 20. bölüm fragmanı izle, Bir Kadın Tanıdım 20. bölüm özeti, Bir Kadın Tanıdım son bölüm İzle

Değişim Zamanı Hilal Mocan Ahmet Torkut


Değişim Zamanı'nın bu sabah konukları; Prof. Dr. Hilal Mocan ve Op. Dr. Ahmet Torkut.
Değişim Zamanı'nının bu sabah konusu; genel bebek sağlığı ve çocuk sağlığı ile karın germe.
Değişim Zamanı 14 Mayıs 2012 İzle, Değişim Zamanı 14.05.2012 İzle, Nilüfer Salman’la Değişim Zamanı hafta içi her sabah 09:15'te TNT'de!

Telegol 13 Mayıs 2012 İzle


Süper Lig'deki müthiş yarışta kim nerde yanlış yaptı?
Trabzonspor ve Beşiktaş yarışta neden bu kadar geri kaldı?
Sezonun kırılma noktaları hangi maçlar oldu?
Sezonun en başarılı oyuncuları kimler oldu kimler hayal kırıklığı yaşattı?

Telegol 13.05.2012 İzle, Telegol 13 Mayıs İzle, Telegol 13 Mayıs 2012, Telegol 13 Mayıs Son Bölüm İzle, 40 haftalık uzun maratonun tüm yönleriyle değerlendirmesi Telegol’de ekrana geliyor.

Ankara'nın Nabzı Oktay Vural İzle

Ankara'nın Nabzı Oktay Vural İzle
Ankara’nın Nabzı'nda bu haftanın başlığı: Yeni Anayasa, başkanlık sistemi ve tutuklu vekiller tartışmaları... Program konuğu ise, MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural... Vural, gazeteciler Murat Çelik ve Faruk Bildirici'nin sorularını cevaplandırıyor.

Ankara'nın Nabzı 13 Mayıs 2012 İzle, Ankara'nın Nabzı Oktay Vural İzle, Ankara'nın Nabzı 13.05.2012 İzle, Kanaltürk Ankara Temsilcisi Faruk Mercan ve konukları, Ankara’nın nabzını yani siyasetin nabzını Kanaltürk’te tutuyor. Türkiye'nin gündemindeki konular, siyasetçilerle yapılan görüşmeler ve bu görüşmelerden edinilen veriler bu programda...

Pazar Eki Sinan Akçıl Selen Uçer Serdar Orçin


Şirin Sever ve Bülent Ülgen bu hafta, son albümü “Karnaval” ile dikkatleri üzerine çeken, müzik dünyasının beste fabrikatörü Sinan Akçıl ve Antalya Altın Portakal Film Festivali ve Sundance Film Festivali'nden ödülle ayrılan “Can” filminin başarılı oyuncuları Selen Uçer ve Serdar Orçin'i konuk ediyor.
Pazar Eki 13 Mayıs 2012 İzle, Pazar Eki 13.05.012 İzle, Sinan Akçıl, son albümü “Karnaval” ve özel hayatıyla ilgili bilinmeyenleri anlatırken; sevilen oyuncular Selen Uçer ve Serdar Orçin “Can” filminin hikayesini izleyenlerle paylaşıyor.
 
Copyright © 2011. Deniz Malzemeleri Av Malzemeleri . All Rights Reserved