Popüler Yayınlar

Hafta Sonu Keyfi Simge Çıtak Levin Tahmaz Davut Güloğlu İzle

13 Temmuz 2012 Cuma

Pınar Esen ile Hafta Sonu Keyfi 14 Temmuz 2012 İzle
Pınar Esen ile Hafta Sonu Keyfi’ne, etnik pop müziği şarkıcısı Davut Güloğlu üç yıl aradan sonra çıkardığı "Seni Seni" adlı yeni albümü ve eğlenceli şarkıları ile konuk oluyor. Programda ayrıca diyetisyen Simge Çıtak ve kişisel antrenör Levin Tahmaz, yaz sıcaklarında formda kalmak için nasıl beslenilmesi ve hangi sporların yapılması gerektiğini Pınar Esen’e anlatıyor.

Hafta Sonu Keyfi 14.07.2012 İzle, Hafta Sonu Keyfi 14 Temmuz 2012 İzle Popüler kültürden modaya, müzikten sinemaya, bireysel gelişimden sağlığa renkli konu ve konuklarıyla eğlenceli ve dinamik bir hafta sonu programı sizi bekliyor.

Söz Sende Mehmet Şevket Eygi İzle

Söz Sende 13 Temmuz 2012 İzle
Söz Sende 13.07.2012 İzle, Söz Sende 13 Temmuz 2012 İzle Milli Gazete yazarı Mehmet Şevket Eygi ile gündeme dair...
Balçiçek İlter’le Söz Sende’ye muhafazakar kesimin sıra dışı kalemlerinden Milli Gazete yazarı Mehmet Şevket Eygi konuk oluyor. Söz Sende Mehmet Şevket Eygi İzle Mehmet Şevket Eygi, Çamlıca’ya camii projesinden, cemevi tartışmasına gündemdeki pek çok başlığı Balçiçek İlter’e değerlendiriyor.

Skala Jose Carreras İzle


Skala, renkli konu ve konuklarla kültür-sanat gündeminin nabzını tutmaya devam ediyor. Skala 13 Temmuz 2012 İzle, Skala 13.07.2012 İzle, Skala Jose Carreras İzle Bedia Ceylan Güzelce'nin hazırlayıp sunduğu programa bugün, 21. Yüzyıl’ın en büyük tenorlarından biri olan Jose Carreras konuk oluyor.

Atıf Hoca'nın Not Defteri Harun Kolçak Nur Yoldaş İzle


Ekranlarda ve medyada yer alanlara kendi üslubuyla not veren Atıf Hoca, konuklarıyla keyifli bir sohbet gerçekleştiriyor.

Atıf Hoca'nın Not Defteri 13 Temmuz 2012 İzle, Atıf Hoca'nın Not Defteri 13.07.2012 İzle, Programa bugün Türk popunun unutulmaz isimleri arasında yer alan sevilen şarkıcı Harun Kolçak ve Sultan-ı Yegah şarkısıyla büyük beğeni toplayan ünlü sanatçı Nur Yoldaş konuk oluyor.

Gülin Yıldırımkaya İle Gündem Ali Rıza Demircan İzle

”Gülin
Gülin Yıldırımkaya İle Gündem 13 Temmuz 2012 İzle, Gülin Yıldırımkaya İle Gündem 13.07.2012 İzle Gülin Yıldırımkaya bugün ünlü ilahiyatçı Ali Rıza Demircan'ı ağırlıyor. Programda şu sorulara yanıt aranıyor:

İslam alemi için 11 ayın sultanı Ramazan'ın anlam ve önemi nedir? Ramazan ayına nasıl hazırlanmalıyız? Ramazan'da yapılan iyilikler daha mı çok sevap getirir? Ramazan ayında neden oruç tutulur? İslam dininde orucun yeri nedir? Oruç tutmak kimler için farzdır, kimler oruç tutmaktan muaftır? Orucumuzu açarken ve sahur yaparken nelere dikkat etmeliyiz? Hangi davranışlar orucu bozar, hangileri bozmaz? Doğru bildiğimiz yanlışlar neler?
 
Copyright © 2011. Deniz Malzemeleri Av Malzemeleri . All Rights Reserved