Popüler Yayınlar

Mucize Nağmeler Hazal Ege İzle

29 Temmuz 2012 Pazar

Mucize Nağmeler Ege İzle
Mucize Nağmeler Ramazan Özel'in konukları pop müziği sanatçıları Hazal ve Ege... Mucize Nağmeler 30 Temmuz 2012 İzle, Mucize Nağmeler 30.07.2012 İzle

Türk sanat müziğine tutkun sanatçılar, yüreklerine yer eden besteleri içlerinden geldiği gibi Mucize Nağmeler’de söylüyor. Her bölümde iki ünlü sanatçının yorumlarına yer veriliyor.

Şeflerin Düellosu Yasin Sözen Deniz Aytuna İzle

Şeflerin Düellosu Yasin Sözen İzle
Şeflerin Düellosu'nun bugünkü yarışmacıları Yasin Sözen ile Deniz Aytuna... Stüdyo ortamında, kendi seçtikleri yemekleri yapan iki yarışmacının tek bir hedefi var: Türkiye'nin en ünlü üç yemek gurmesine, yaptıkları yemekleri beğendirmek...

Şeflerin Düellosu 30 Temmuz 2012 İzle, Şeflerin Düellosu 30.07.2012 İzle, İki iddialı yarışmacı, kendilerinden istenen "tek çeşit" yemeği hazırladıktan ve sunum için masayı düzenledikten sonra stüdyodaki yerlerini alıyor. Jüri, iki yarışmacının yemeklerinden tatmaya başlıyor.

Sporaktif Bağış Erten İzle


Sporaktif 29 Temmuz 2012 bu geceki konuğu spor yazarı Bağış Erten...

Burcu Çetinkaya ve Alper Kotaman’ın sunduğu Sporaktif'te sadece futbolun değil, tüm spor sektörünün ekonomisi masaya yatırılıyor. Spor endüstrisiyle ilgili bir çok konu ele alınıyor.
 
Copyright © 2011. Deniz Malzemeleri Av Malzemeleri . All Rights Reserved