Popüler Yayınlar

İbreti Ailem 5. Bölüm Fragmanı İzle 25 Temmuz 2012

17 Temmuz 2012 Salı

İbreti Ailem Son Bölüm İzle
Yaşar'ın aradığı fırsat bu sefer ayağına gelir. Yalçın Sergen isminde “genç yetenek” bir futbolcu adayı... Bir futbolcuda olması gereken bütün yetenekler Yalçın Sergen'de toplanmıştır. Öyleyse Yaşar onun menajeri olacak ve Türk futboluna bu çocuğu kazandıracaktır. Aşılması gereken tek problem vardır. Yalçın'ın ailesi...

İbreti Ailem 25 Temmuz 2012 bölümü izle, İbreti Ailem 25 Temmuz 2012 fragmanı izle, İbreti Ailem 25 Temmuz 2012 özeti, İbreti Ailem 25.07.2012 İzle, İbreti Ailem 5. bölüm izle, İbreti Ailem 5. bölüm fragmanı izle, İbreti Ailem 5. bölüm özeti, İbreti Ailem son bölüm İzle

Madagaskar 2: Afrika'dan Kaçış / Madagascar 2: Escape 2 Africa Filmini İzle

Madagaskar 2: Afrika'dan Kaçış Filmini İzle
Alex, Marty, Melman, Gloria, Kral Julien, Maurice, penguenler ve şempanzeler, kendilerini devasa ada Madagaskar sahillerine çıkmış bulurlar. New Yorklu kahramanlarımız bu engeli aşmak için işleyeceğini düşündükleri bir plan geliştirmişlerdir.
Orijinal Adı Madagascar 2: Escape 2 Africa Madagaskar 2: Afrika'dan Kaçış Filmi İzle Star TV
Yönetmen Eric Darnell
Tom McGrath
Seslendirenler Ben Stiller, Chris Rock, David Schwimmer, Jada Pinkett Smith
Senaryo Etan Cohen Eric Darnell Yapım DreamWorks Animation Yapım Yılı 2008

Ayşe ile Alişan Betül Demir İzle

Ayşe ile Alişan Betül Demir İzle
Ekranların yeni ikilisi Ayşe Özyılmazel ile Alişan, müzikten sağlığa, magazinden güncel konulara hayatın tüm renklerini ekrana taşıyor. Program konuklarıyla estetik, güzellik, moda ve kadın erkek ilişkileri üzerine konuşuluyor.

Ayşe ile Alişan 18 temmuz 2012 izle, Ayşe ile Alişan Betül Demir İzle, Türkiye'nin ünlü starlarını konuk eden Ayşe ile Alişan, en sevilen şarkıları canlı yayında söylüyor.
 
Copyright © 2011. Deniz Malzemeleri Av Malzemeleri . All Rights Reserved