Popüler Yayınlar

Yıllar Sonra 7. Bölüm Fragmanı İzle 3 Aralık 2011

26 Kasım 2011 Cumartesi

Yıllar Sonra 7. Bölüm Fragmanı İzle 3 Aralık 2011
Seda, annesine söyledikleri için çok üzgündür. Leyla ise çok kırgın. Bir yandan da Harun’u alacaklıları sıkıştırmaya başlar. Tahir, Sedalar’a tanışma yemeğine gider.

Kadir ihale teklifini yürütmeye çalışırken Murat durumun farkına varır ve Kadir’e de Rasim Gürel’e de çok güzel bir oyun oynar.
Yıllar Sonra 3 Aralık bölümü izle, Yıllar Sonra 3 Aralık fragmanı izle, Yıllar Sonra 3 Aralık özeti, Yıllar Sonra 7. bölüm izle, Yıllar Sonra 7. bölüm fragmanı izle, Yıllar Sonra 7. bölüm özeti, Yıllar Sonra son bölüm İzle

Bizim Yenge 15. Bölüm Fragmanı İzle 3 Aralık 2011

Bizim Yenge 15. Bölüm Fragmanı İzle 3 Aralık 2011
Adem ve Bahri'nin işleri kötüye gidince ekonomik sıkıntıya düşen Bediroğlu Ailesi, mobilyacı açmaya karar vermiştir. Ancak dükkan açmak için gerekli parayı bulamazlar. Bütün aile kara kara düşünürken, Bahri kimsenin aklına gelmeyecek çılgın bir fikir ortaya atar. Aile olarak Yetenek Yarışması'na katılıp, yarışmanın 100 bin TL'lik para ödülüyle yeni işyerlerini açacaklardır.
Bizim Yenge 3 Aralık bölümü izle, Bizim Yenge 3 Aralık fragmanı izle, Bizim Yenge 3 Aralık özeti, Bizim Yenge 15. bölüm izle, Bizim Yenge 15. bölüm fragmanı izle, Bizim Yenge 15. bölüm özeti, Bizim Yenge son bölüm İzle

Cinemania Yiğit Özşener İzle

Cinemania Yiğit Özşener İzle
Ömür Gedik'in hazırlayıp sunduğu Cinemania 26 Kasım 2011 programının bu haftaki konuğu; Dedemin İnsanları filminin başrol oyuncularından Yiğit Özşener.

Ayrıca, “Zirveye Giden Yol” ve “Hayat Ağacı” filmlerinin fragmanları, Yeşilçam’ın Yaprakları köşesinde Şener Şen, birbirinden taze haberler ve daha fazlası Cinemania'da.
 
Copyright © 2011. Deniz Malzemeleri Av Malzemeleri . All Rights Reserved