Popüler Yayınlar

Teke Tek Taner Yıldız İzle

16 Nisan 2012 Pazartesi

Teke Tek Taner Yıldız İzle
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Teke Tek'te!
Teke Tek 17 Nisan 2012 İzle, Teke Tek 17.04.2012 İzle, Fatih Altaylı, Teke Tek’te bu akşam, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ile gündemin sıcak başlıklarını değerlendiriyor.

Söz Sende Cemal Şengör İzle

Söz Sende 17 Nisan 2012 İzle
Söz Sende 17.04.2012 İzle, Söz Sende 17 Nisan 2012 İzle Balçiçek İlter’le Söz Sende’ye İTÜ Maden Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Celal Şengör konuk oluyor.

12 Eylül davasına Kenan Evren lehine müdahil olmak isteyen Celal Şengör, çok tartışılan bu müdahillik isteğini ve 12 Eylül davasını Balçiçek İlter’e değerlendiriyor.

Hayatın İçinden Tomris Giritlioğlu


Ceren Akdağ Şahin'in hazırlayıp sunduğu Hayatın İçinden; Türkiye'nin son yirmi yıllık sürecini, belgesel, sinema, diziyle cesurca anlatan yapımcı–yönetmen Tomris Giritlioğlu'nu ağırlıyor.

12 Eylül'ü "Bu Kalp Seni Unutur mu?" dizisi ile, varlık vergisi ve Aşkale sürgününü "Salkım Hanımın Taneleri" gibi yapımlarla çarpıcı şekilde sinemaya aktaran Tomris Giritlioğlu bu filmleri yapmaya nasıl karar verdi?
Hayatın İçinden 17 Nisan 2012 İzle, Hayatın İçinden 17.04.2012 İzle, "Hatırla Sevgili", "Çemberimde Gül Oya" gibi dönem dizilerini seyirciye sevdiren isim, politik sinema yapılmadığı eleştirilerine nasıl bakıyor?

Burada Laf Çok İsmail Baki Tuncer, Ertem Şener, Nilgün Belgün


Programın bu geceki konukları: Spor spikeri Ertem Şener, oyuncu Nilgün Belgün ve komedyen İsmail Baki Tuncer... Mesut Yar, enerjisi ve ışığıyla günü gecenin ayağına getiriyor. Ekranların güler yüzlü habercisi, hafta içi akşamlarına samimiyet getirmeyi hedefliyor.

Burada Laf Çok 17 Nisan 2012 İzle, Burada Laf Çok 17.04.2012 İzle, Ekranda hiç konuşulmayan konular, gündemde kör noktada kalan meseleler ve günün sonunda memleketin ruh halleri; sıcak bir tebessümle herkesle paylaşılıyor.

Keşke Olmasaydı Turgut Özal Belgeseli İzle

Keşke Olmasaydı Turgut Özal Belgeseli İzle
Devlet Denetleme Kurulu, Özal'ın vefat ettiği 17 Nisan 1993 günü yaşananlarla ilgili yaptığı çalışma sırasında, o gün köşkte doktor ve hemşirenin bulunmaması, ambulansın çalıştırılamaması, müdahale ve sağlık yardım setinin bulunamaması, Özal'dan alınan kan örneğinin laboratuvarda kaybolması gibi tuhaf bir dizi olayı mercek altına aldı.

Keşke Olmasaydı Turgut Özal Belgeseli İzle Özal'ın, tarihin akışını değiştirdiği söylenen ölümünü irdeleyen bu rapor, sadece kriminal bir olay olarak değil, "Eğer zamansız ölmeseydi Kürt meselesini bitirecekti!" tezi açısından da büyük önem taşıyor.
 
Copyright © 2011. Deniz Malzemeleri Av Malzemeleri . All Rights Reserved