Popüler Yayınlar

Mulan Savaşçı Prenses Filmini İzle Mulan: Warrior Princess

25 Haziran 2011 Cumartesi

Fakat orduya sadece erkekler katılabilmektedir. Mulan, babasını sarhoş eder ve babasının kıyafetlerini giyerek onun yerine savaşa katılır. Sert askerlik eğitimleri boyunca Mulan ne kadar cesaretli ve durdurulamaz olduğunu herkese kanıtlar.
Orijinal Adı Mulan: Warrior Princess
Yönetmen Jingle Ma
Wei Dong
Oyuncular Wei Zhao, Jaycee Chan, Rongguang Yu
Yapım Starlight International Media Group
Hunan TV & Broadcast Intermediary
PKU Starlight Group
Yapım Yılı 2009
Mulan Savaşçı Prenses filmi izle, Mulan Savaşçı Prenses filmi konusu ne, Mulan Savaşçı Prenses filmi hangi kanalda, Mulan Savaşçı Prenses fox tv izle, Mulan Savaşçı Prenses filmi oyuncuları, Mulan Savaşçı Prenses Türkçe dublaj izle

Japonyalı gelin Filmini İzle Erkan Petekkaya Ayumi Takano

Ömer, babasının son arzusunu yerine getiremeyeceği için çok üzgündür. Babasına acilen bir gelin bulması gerekmektedir. Dalgın bir şekilde yolda giderken otostop yapan, biri Japon iki kızı arabasına alır. Japon kızı dikkatle inceler ve babasına gelin olabileceğini düşünerek bir anlaşma imzalar. Ancak konağa geldiklerinde müthiş bir kargaşa onları beklemektedir. Babası ölmek üzeredir...
Yönetmen Cem Akyoldaş
Oyuncular Erkan Petekkaya
Ayumi Takano
Yapım Yılı 2003

Hayat Tadında Güzel Mehmet Karaca

Hayat Tadında Güzel 25 haziran 2011 izle bu Cumartesi, Genel İç Hastalıkları ve Geriatri Uzmanı Dr. Mehmet Karaca konuk oluyor. Tansiyon, şeker hastalığı ve kolesterol hakkında çok özel açıklamalar ve bilgiler tüm ayrıntılarıyla ele alınıyor..

Hayat Tadında Güzel 25.06.2011 izle, Astrolog ve oyuncu Hande Kazanova'nın sunduğu Hayat Tadında Güzel, Türkiye'nin en neşeli şefi Özgür Şef'in yemek tarifleriyle tatlanıyor, alanında uzman doktorlarla sağlıklı yaşamın kapıları aralanıyor.
 
Copyright © 2011. Deniz Malzemeleri Av Malzemeleri . All Rights Reserved