Popüler Yayınlar

Show TV Ana Haber İzle 21 Temmuz 2012

20 Temmuz 2012 Cuma

Show TV Ana Haber İzle 21 Temmuz 2012
Show Haber Gün içinde yaşanan gelişmeler ve gündemde yer alan konular izleyicilere aktarılıyor. Siyasetten ekonomiye, kültürden sanata Türkiye ve dünya gündemine ilişkin önemli gelişmeler canlı bağlantılarla ekrana geliyor.
Ali Kırca show tv ana haber izle, showtv haber izle, show tv ana haber 21 Temmuz, showtv haber 21 Temmuz 2012 izle, 21.07.2012 show tv ana haber izle

21 Temmuz 2012 Hava Durumu Tahminleri

21 Temmuz 2012 Hava Durumu Tahminleri
21.07.2012 hava durumu, 21 Temmuz 2012 Hava Durumu Yorumları Yapılan son değerlendirmelere göre; bu akşam ilk saatlerde Ankara'nın kuzey kesimleri, Bilecik, Uşak, Kütahya, Eskişehir, Kars, Ağrı ve Iğdır ile yarın öğle saatlerinden sonra Bolu, Bilecik, Eskişehir, Kütahya, Uşak, Afyonkarahisar, Manisa, Denizli ile Muğla’nın iç kesimleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI :Önemli bir değişiklik olmayacağı, ülke genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam edeceği tahmin ediliyor.

Nihat Hatipoğlu ile Sahur Abdurrahman Önül Nizamettin Sevil İzle

Nihat Hatipoğlu ile Sahur 20 Temmuz 2012 İzle
Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu'nun sunumuyla ekrana gelen programda, Ramazan ayının önemi, oruç tutarken dikkat edilmesi gereken noktalar anlatılıyor.
Ayrıcı kutsal mekanlarla ilgili görüntüler ekrana taşınıyor ve önemli şahsiyetlerle ilgili öykülere yer veriliyor. Nihat Hatipoğlu ile Sahur 20 Temmuz 2012 İzle Nihat Hatipoğlu ile Sahur Abdurrahman Önül Nizamettin Sevil İzle

Müzede Bir Gece / Night at the Museum Filmini İzle

Müzede Bir Gece Filmini İzle
Koskoca bir tarih müzesinde sergilenen tarihi kişiliklerin en az sizin kadar canlı olduklarını fark etseniz ne yaparsınız? Ulusal Tarih Müzesi’nde gece bekçisi olarak yeni göreve başlayan Larry, bir gece birdenbire canlanıveren donuk mumyaları görünce, adeta şok geçirir.
Orijinal Adı Night at the Museum Müzede Bir Gece Filmi İzle ATV
Yönetmen Shawn Levy
Oyuncular Ben Stiller, Carla Gugino, Dick Van Dyke, Mickey Rooney, Bill Cobbs, Jake Cherry
Senaryo Robert Ben Garant Yapım Twentieth Century-Fox Film Corporation Yapım Yılı 2006
 
Copyright © 2011. Deniz Malzemeleri Av Malzemeleri . All Rights Reserved