Popüler Yayınlar

Son 22. Bölüm Fragmanı İzle 4 Haziran 2012

27 Mayıs 2012 Pazar

Son 22. Bölüm Fragmanı İzle 4 Haziran 2012
Aylin, Selim’i bulmak ve Mehdi’yi geri getirmek için İran’a gider. İran’da kendisine yardım etmesi için Simon’ı arayan Aylin, ona ulaşamaz. Aylin, kendisini takip eden birileri olduğunun farkında değildir. Bir süre sonra kaldığı oteldeki odasında bir not bulur. Notta Selim’in adresi yazmaktadır.

Son 4 haziran 2012 bölümü izle, Son 04.06.2012 İzle, Son 4 haziran 2012 fragmanı izle, Son 4 haziran 2012 özeti, Son 22. bölüm izle, Son 22. bölüm fragmanı izle, Son 22. bölüm özeti, Son Dizisi son bölüm İzle

Nil'in Dünyası Oxford İzle

Nil'in Dünyası Oxford İzle
Nil’in Dünyası bu hafta Londra’nın yaklaşık 20 km uzağında bulunan üniversitesiyle dünyaya ün salmış şehir olan Oxford’dan ekranlara geliyor. Sunucu, nüfusunun yarısından fazlasını öğrencilerin kapladığı, sadece eğitimin değil,

Nil'in Dünyası Oxford İzle Nil'in Dünyası 27 Mayıs 2012 izle, Nil'in Dünyası 27.05.2012 İzle, masalsı ve tarihi görünümüyle turizmin de merkezi olma özelliğini taşıyan Oxford’u ve orada okuyan öğrencileri daha yakından tanıtacak. Eğlenceli röportajların ekrana geleceği bölümde farklı mekanlar ve kültürel etkinliklerden görüntüler de izleyenleri bekliyor.

Taş Devri Ankara Ayaş izle

Taş Devri Ankara Ayaş izle
Atilla Taş’ın kendine has ve neşeli tavırlarıyla sunduğu Taş Devri bu hafta Ankara Ayaş’ın kültürüne ait tüm detayları ekrana getirecek. Programda Türk halk müziğinin ünlü derlemecisi ve ses sanatçısı Mehmet Demirtaş en güzel Ankara türkülerini sazı eşliğinde seslendirecek.

Taş Devri 27 Mayıs 2012 izle, Taş Devri 27.05.2012 izle, Taş Devri Ankara Ayaş izle, Taş Devri Mehmet Demirtaş izle, Ankara Ayaş’ın geleneksel kıyafetleri ile yörenin en güzel halk oyunları da programda gençler tarafından oynanacak. Ayaş’ın en leziz yemekleri Ayaşlı kadınlarla yapılan keyifli sohbetler eşliğinde Taş Devri’nde olacak.

Başkent Kulisi Faruk Çelik İzle


Mehmet Acet’in sunduğu Başkent Kulisi Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik’i konuk edecek. Çelik, hükümetin memur maaşlarına zam konusundaki görüşlerini, taleplerin neden karşılanamadığını ve memur sendikalarıyla uzlaşmanın sağlanamama sebebini aktaracak.

Başkent Kulisi 27 Mayıs 2012 İzle, Başkent Kulisi Faruk Çelik izle, Başkent Kulisi 27.05.2012 izle, İşsizlik konusundaki son duruma da değinecek olan Çelik, işsizliğin önüne geçebilmek için alınacak yeni tedbirlerden de bahsedecek. Standard & Poor'sun Türkiye’nin kredi notu görünümünü düşürmesi Türkiye’ye haksızlık mı? Türk ekonomisinin krize sürüklenme ihtimali ne kadar ciddi? Tüm bu sorular ve daha fazlası Başkent Kulisi’nde konuşulacak
 
Copyright © 2011. Deniz Malzemeleri Av Malzemeleri . All Rights Reserved