Popüler Yayınlar

Neşter Nazire Akgün izle

17 Temmuz 2011 Pazar

Neşter 18 temmuz 2011 izle, Milyonlarca liralık şirketleri var ama parklarda yatıyorlar ve bir lokma ekmeğe muhtaçlar... Sokakta yaşayan çocuklara tuzak kurarak onların sırtından milyonlarca lira kazanan çetelerin yaptıkları... 57 yaşındaki Nazire Akgün, "böbreğimi çaldılar!" diye isyan ediyor. Kist aldırmak için gittiği hastanede böbreği kendisinden izinsiz alınan Nazire Hanım, yaşadıklarını anlatıyor.

Sigara bıraktırma yöntemleri yarardan çok zarar mı veriyor? Bitkisel olduğu iddia edilen sigara bıraktırma karışımları yararlı mı, zararlı mı? Sigarayı bırakalım derken başka hastalık sahibi mi oluyoruz?

Madalyon Medallion Filmini İzle

Hong Kong Polis Teşkilatı'nda çalışan dedektif Eddie, gizemli bir madalyon sayesinde, insan üstü güçlere sahip olur ve kısa sürede ölümsüz bir savaşçıya dönüşür. Eddie, arkadaşı ajan Nicole'ün de yardımıyla, madalyonun sırrını ortaya çıkarmaya ve kötülüklerle savaşmaya kararlıdır.
Orijinal Adı Medallion
Yönetmen Gordon Chan
Oyuncular Jackie Chan
Claire Forlani
Senaryo Alfred Cheung
Yapım Emperor Multimedia Group (EMG)
Yapım Yılı 2003
Madalyon Medallion Filmi İzle Kanaltürk

Gel Barışalım Filmini İzle Müjde Ar Mahmut Cevher

Babasının tek kızı Ümran habersiz evlendiği fakir genç Metin ile çalkantılı bir ilişki yaşamaktadır. Zamanla babasının baskısı ve arada kalan bir annesi yüzünden ilişkileri yıpranır. Evliliği yürütme çabası her ikisini de yorunca, boşanmaya karar verirler. Ancak bu da sorunları çözmeye yetmez.
Yönetmen Engin Orbey
Oyuncular Müjde Ar
Mahmut Cevher
Adile Naşit
Hulusi Kentmen
Senaryo Erdoğan Tünaş
Yapım Yılı 1976
Gel Barışalım Filmi İzle Kanaltürk

Hayata Gülerken Hop Dedik Ayhan,Afrikalı Ali,Gönül Dostu Şener,Erkan Koç İzle

Hayata Gülerken 18 temmuz 2011 izle, Radyo dinleyicilerinin yakından tanıdığı Hop Dedik Ayhan, Afrikalı Ali, Gönül Dostu Şener ve Erkan Koç; Hayata Gülerken'e konuk oluyor. "Meşkhane" isimli bir müzik grubu kuran usta radyocular, en güzel şarkılarıyla programa renk katıyorlar.

Hayata Gülerken 18.07.2011 izle, Türkiye'nin en ünlü sanatçıları, ünlü isimler, özel röportajlar ve gündemdeki olaylar her sabah Kanaltürk ekranlarından evlerinize geliyor.

Huzursuz Ruhlar Joong-cheon Filmini İzle

Yıl MS 924; Birleşik Shilla Hanedanlığının sonu gelmiştir. Yozlaşmış bir yönetimin hüküm sürdüğü ülkede isyanların ardı arkası kesilmemektedir. Şeytani güçler ve amansız zalimler ülkede kol gezmektedirler. Ruhları görme yetisiyle doğan YI Kwak kraliyetin şeytan avlayan güçlerine katılır.
ları görme yetisiyle doğan YI Kwak, kraliyetin şeytan avlayan güçlerine katılır.
Orijinal Adı Joong-cheon
Yönetmen Dong-oh Cho,Dong-oh Jo
Oyuncular Jun-ho Heo,Hoo-sung Jung,Kwang-il Kim,Tae-hee Kim,Jeong-hak Park
Yapım Jeonghwa Choi,Min-Whan Jo,Sung-su Kim,Xia Zhang
Yapım Yılı 2006
Huzursuz Ruhlar Filmi İzle Tv8
 
Copyright © 2011. Deniz Malzemeleri Av Malzemeleri . All Rights Reserved