Popüler Yayınlar

Yaz Gecesi Soner Sarıkabadayı İzle

19 Temmuz 2011 Salı

Soner Sarıkabadayı Yaz Gecesi'nde! Bir süredir sadece özel yayınlarda ekrana gelen Burcu Esmersoy'un sunduğu "Burcu Esmersoy ile Yaz Gecesi 20 temmuz 2011 İzle NTV" programı, yaz gecelerini şenlendiriyor. Cuma hariç hafta içi her gece ekrana gelen programda Esmersoy, özel konuklarıyla izleyenlere keyifli anlar yaşatıyor.

Karşıt Görüş Leman Sam Muhsin Kızılkaya İzle

Karşıt Görüş 20 temmuz 2011 izle, Leman Sam ve Yazar Muhsin Kızılkaya, Karşıt Görüş'te... Balçiçek İlter, Karşıt Görüş'te bu akşam sanatçı Leman Sam ve Yazar Muhsin Kızılkaya'yı konuk ediyor.

Karşıt Görüş 20.07.2011 izle, Leman Sam, farklı siyasi kişiliğiyle gündemi yorumlayıp, mini bir müzik ziyafeti sunarken; Muhsin Kızılkaya ise yeni kitabı "Açlığın Sofrasında"yı anlatıyor.

BUrada Laf Çok Tuğba Özerk Yeşim Ceren Bozoğlu Keremcem İzle

BUrada Laf Çok 20 temmuz 2011 izle, Programa bugün, oyuncu Yeşim Ceren Bozoğlu, şarkıcı ve oyuncu Keremcem, şarkıcı Tuğba Özerk konuk oluyor.

BUrada Laf Çok 20.07.2011 izle, Mesut Yar, enerjisi ve ışığıyla günü gecenin ayağına getiriyor. Ekranların güler yüzlü habercisi, yaz gecelerine samimiyet getirmeyi hedefliyor.

Hayat Gezince Güzel Turgutreis İzle

Hayat Gezince Güzel 20 temmuz 2011 izle, Ünlü Türk Amirali Turgut Reis'in doğduğu belde Turgutreis, yakın geçmişe kadar Bodrum'un sakin beldelerinden biriydi... Fatih Türkmenoğlu, günümüzde neredeyse Bodrum'dan daha büyük hale gelen Turgutreis'te, gezisine Marina'dan başlıyor. Bir dostunun teknesiyle Çatal Adası'na giderken, denizin ortasında başka arkadaşlarına rastlaması günün sürprizi oluyor.

Olay Yeri Ahmet Çevikaslan Nilüfer Narlı Mete Tevetoğlu

Olay Yeri 20 temmuz 2011 izle, Olay Yeri'nde bu hafta "Sosyal Medya ve Suç" konusu ele alınıyor. Programda, özellikle gençlik için artan riski masaya yatırılıyor. Ardan Zentürk konuyu, sosyal medyada işlenen suçlarırn mağdurları ve uzmanlar Dr. Ahmet Çevikaslan, Prof. Dr. Nilüfer Narlı, Bilişim Hukuku Uzmanı Mete Tevetoğlu ile konuşuyor.

Olay Yeri 20.07.2011 izle, Gazeteci Ardan Zentürk'ün sunduğu Olay Yeri gündemdeki olayları yerinde inceliyor. Ardan Zentürk'le Olay Yeri, siyasetten diplomasiye, aktüel gelişmelerden uluslararası gelişmelere kadar öne çıkan gelişmeleri tüm detaylarıyla ele alıyor.
 
Copyright © 2011. Deniz Malzemeleri Av Malzemeleri . All Rights Reserved