Popüler Yayınlar

Burası Haftasonu Esra Erol Öykü Gürman İzle

19 Kasım 2011 Cumartesi

Oylum Talu İle Burası Hafta Sonu
Burası Haftasonu 19 Kasım 2011 İzle, Son albümü "Bir Başka" ile büyük çıkış yakalayan Öykü Gürman yepyeni şarkılarını Burası Haftasonu'nda seslendiriyor. Albümün hazırlık aşamalarını ve beklentilerini Oylum Talu'yla paylaşıyor.

Burası Haftasonu 19.11.2011 İzle, Ekranların fenomen evlendirme programının sunucusu Esra Erol da Oylum Talu'nun konuğu oluyor. Erol, küçük yaşta evlenmeye zorlanan genç kızların öykülerini kitaplaştırdığı yeni kitabı "Kara Duvak"ı anlatıyor.

Burada Hayat Var Işınsu Kestell Meltem Cumbul Zülfü Livaneli İzle

Burada Hayat Var Işınsu Kestell Meltem Cumbul Zülfü Livaneli İzle
Burada Hayat Var'a bu hafta, VOB Yönetim Kurulu Başkanı ve yine İzmir Ticaret Borsası’nın ilk ve tek kadın Başkanı, başarılı iş kadını Işınsu Kestelli, müzisyenliği, sinemacılığı ve gazeteciliği kadar siyasetçi kimliğiyle de tanıdığımız yurdumuzun barış elçilerinden Zülfü Livaneli ve başarıları kadar güzelliğiyle de adından söz ettiren ünlü oyuncu Meltem Cumbul konuk oluyor.
Burada Hayat Var 19 Kasım 2011 İzle Konuklar, Mevlana diyarı, hoşgörü kenti Konya’yı Aynur Tartan’la Burada Hayat Var’a anlatıyor.

Işıltılar Gülbin Simitçioğlu İzle

Işıltılar Gülbin Simitçioğlu İzle
Tahire Demircan'ın hazırlayıp sunduğu Işıltılar'da her biri kendi mesleğinde zirveye ulaşmış kişilerin bilinmeyen yönleri ve hayatlarındaki dönüm noktaları aktarılıyor.

Işıltılar 119 Kasım 2011 Gülbin Simitçioğlu konuk oluyor. Simitçioğlu, eğitim hayatından kariyerine, sorunlu olan ilk evliliğinden, kızlarına kadar hakkında merak edilenleri Tahire Demircan’a anlatıyor.

Yeşil Doğa Karabük Yedi Göller İzle

Yeşil Doğa Karabük Yedi Göller İzle
Güven İslamoğlu Yeşil Doğa programında, Karabük ve Yedi Göller ormanlarında doğaya bırakılan ölü ağaçları ekrana getiriyor.

Güven İslamoğlu aynı zamanda sayvan adı verilen orman kamplarına da konuk olup sayvan hayatını tanıtıyor, burada pişen doğal yemeklerin tadına bakıyor. “Yeşil Doğa 19 Kasım 2011 İzle” kuşağında, çevre sorunları üzerine yoğunlaşılıyor. İslamoğlu, susuzluk, kuraklık, orman yangınları, bio çeşitlilik gibi konuları Anadolu'nun dört bir yanından uzman görüşleri ve halk röportajlarıyla aktarıyor.

Hayat Gezince Güzel Marsilya Fransa İzle

Hayat Gezince Güzel Marsilya İzle
Fatih Türkmenoğlu, Fransa'nın ve tüm Avrupa'nın en büyük yüzölçümüne sahip şehri Marsilya'yı keşfediyor.

Hayat Gezince Güzel 19 Kasım 2011 İzle, 2600 yıl önce, Foçalı denizciler tarafından kurulan Marsilya, Akdeniz'in en büyük limanı. Gezisine balık pazarı ve şehri tepeden gören Notre Dame de la Garde Katedrali'nden başlayan Türkmenoğlu, feribot turuyla şehrin adalarını ziyaret ediyor. Monte Krsito Kontu kitabının geçtiği yer olan ve "Avrupa'nın Alcatraz'ı" olarak tanınan Chateau d'IF'i görüyor.

Yol Üstü Lezzet Durakları Bartın İzle

Yol Üstü Lezzet Durakları Bartın İzle
Lezzet avcısı Mehmet Yaşin rotasını Bartın’a çeviriyor. Yol Üstü Lezzet Durakları 19 Kasım 2011 İzle, Karadeniz'in şirin kenti Bartın'ın yöresel lezzetleri maydanoz dolması, incir tatlısı, pirinçli mantı, pum pum çorbası ve birbirinden lezzetli deniz mahsulleri Yol Üstü Lezzet Durakları’nda ekrana geliyor.

Mehmet Yaşin, Türkiye'yi köşe bucak geziyor, o yörenin en leziz yemeklerini sizler için tadıyor. Unutulmaz lezzetlerin ustalarından, püf noktalarını ve tariflerini alıyor, yöreye özgü malzemeleri tanıtıyor.

Pınar Esen ile Hafta Sonu Keremcem İstanbul Arabesk İzle

Pınar Esen ile Hafta Sonu Keyfi 19 Kasım 2011 İzle, Keremcem, yazdığı her kitapla çok satanlar listesine giren Ayşe Kulin, İstanbul Arabesk Grubu ve bu yıl 6. düzenlenecek Contemporary İstanbul'un Yönetim Kurulu Başkanı Ali Güreli konuk oluyor.

Popüler kültürden modaya, müzikten sinemaya, bireysel gelişimden sağlığa renkli konu ve konuklarıyla eğlenceli ve dinamik bir hafta sonu programı sizi bekliyor.

Bugün Hafta Sonu Cihan Haber Ajansı İzle


Bugün Hafta Sonu 19 Kasım 2011 İzle, Sıra dışı konuları, renkli konuklarıyla, haber ve gazete yorumlarıyla hayatın kendisi, Ceren Bektaş ile Bugün Haftasonu'nda...

Van'daki Bayram Otel'in enkazının altında kalmaktan son anda kurtulan Cihan Haber Ajansı ekibi zor şartlar altında kayıt dedi ve Van’da dört kişilik bir ailenin bir gününü konu alan "Sonrası..." belgeselini çekti. Ekip, Van'daki son durumu ve orada yaşadıklarını anlatıyor.

Sevgili Hayali Arkadaşım Dear Lemon Lima Filmini İzle

Sevgili Hayali Arkadaşım Filmini İzle
Ekip arasında başlayan bu birliktelik bir süre sonra dostluğa dönüşmeye başlar. Vanessa, Philip’i tekrar kazanabilmek için girdiği bu yarışmada aslında farkında olmadan hem kendi etnik kimliğini ve hem de dostluğun önemini keşfetmeye başlar…
Orijinal Adı Dear Lemon Lima Sevgili Hayali Arkadaşım Filmi İzle Kanal 24 TV
Yönetmen Suzi Yoonessi
Oyuncular Melissa Leo,Meaghan Martin,Elaine Hendrix
Senaryo Suzi Yoonessi,Yapım Love Sad,Yapım Yılı 2009
 
Copyright © 2011. Deniz Malzemeleri Av Malzemeleri . All Rights Reserved