Popüler Yayınlar

Şebnem Kısaparmak ile Güzel Günler Mehmet Daş Aycan Çelik İzle

21 Ağustos 2011 Pazar

Programı "Bir Şarkısın Sen"in küçük yıldızları renklendiriyor. Şebnem Kısaparmak'ın en güzel naatları seslendirdiği programda Yusuf İzzettin Hoca, evlilikte eşlerin birbirleri üzerindeki haklarını ve çok eşliliği yorumluyor. Türkiye'nin genç yetenekleri Mehmet Daş ve Aycan Çelik de en güzel ilahileri program boyunca seslendiriyor.

Şebnem Kısaparmak ile Güzel Günler 22 ağustos 2011 izle, Şebnem Kısaparmak ile Güzel Günler 22.08.2011 izle

Yeşil Elma Fulya Zenginer İzle

Yeşil Elma'nın bugünkü konuğu ekranların beğeniyle izlenen dizisi Tövbeler Tövbesi'nin başarılı oyuncusu Fulya Zenginer... Oyunculuğuyla beğeni toplayan ünlü isim, Oktay Usta'nın mutfağında iftar sofraları için çeşitli tarifler deniyor. Mutfaktaki hünerini sergileyen Zenginer, diziyle ve kendisiyle ilgili detayları da program boyunca izleyicilere aktarıyor.

Yeşil Elma 22 ağustos izle, Yeşil Elma 22.08.2011 izle, Yeşil Elma 22 ağustso 2011 izle

Leyla ile Mecnun 24. Bölüm İzle 29 Ağustos 2011

Leyla ile Mecnun 24. bölüm izle, Leyla ile Mecnun 24. bölümü izle, Leyla ile Mecnun 24. bölüm fragman izle, Leyla ile Mecnun 24. bölüm fragmanı izle, Leyla ile Mecnun 24. bölüm full izle, Leyla ile Mecnun 24. bölüm HD izle, Leyla ile Mecnun 24. bölüm özeti, Leyla ile Mecnun 24. bölüm videosu izle, Leyla ile Mecnun son bölüm izle

İftar Sevinci Agah İzle

İftar Sevinci 21 ağustos 2011 izle İlahilerle iftar sofralarının şenlendiği programa bugün İlahiyatçı Mahmut Toptaş ve tasavvuf müziği sanatçısı Agah konuk oluyor.

İlahiyatçı, yazar ve tasavvuf müziği sanatçısı Mustafa Demirci'nin sunduğu İftar Sevinci, Ramazan ayı boyunca her akşam Ümraniye Çarşı Meydanı'ndan ekrana yansıyor.

Sahipsizler Filmini İzle Kadir İnanır Selma Güneri

İstanbul'un kenar semlerinden birinde tüm semt sakinlerinin çekinerek yaklaştıkları Gaddar, mahallenin hanımlarından biriyle arkadaşlık kurar ve ilişkileri ilerler. Sinirli olmasına karşın sevdiklerine karşı hassas olan Gaddar'ın dayanamadığı iki şey vardır, biri şeker ve diğeri de sevdiği insanlara zarar gelmesi.
Yönetmen Ertem Göreç
Oyuncular Kadir İnanır
Selma Güneri
Hayati Hamzaoğlu
Ali Şen
Senaryo Erdoğan Tünaş
Yapım Berker İnanoğlu
Yapım Yılı 1974
 
Copyright © 2011. Deniz Malzemeleri Av Malzemeleri . All Rights Reserved