Popüler Yayınlar

Söz Sende Sabahat Akkiraz,Alev Dededil

9 Haziran 2011 Perşembe

Söz sende 9 haziran 2011 izle, CHP İstanbul Milletvekili Adayı Sabahat Akkiraz ve AKP İstanbul Milletvekili Adayı Alev Dededil, Balçiçek İlter'le Söz Sende'nin konuğu oluyor. Adaylar, seçime günler kala seçmene son mesajlarını veriyor, partilerinin İstanbul vizyonunu anlatıyor.

CHP ve AKP, İstanbul'da kaç milletvekili hedefliyor?
Kılıçdaroğlu faktörü oyları nasıl etkileyecek?
CHP, İstanbul'da oylarını ne kadar arttıracak?
Sanatçıların siyasete girmesi seçmeni nasıl etkiliyor?
Sanatçılar mecliste nasıl bir fark yaratacak?

Sıfır Noktası Erik Bognar,Aron Kerekgyarto,Hupcsik Laszlo,Ekrem Özşen

Sıfır Noktası 9 haziran 2011 Selahattin Yusuf'un hazırlayıp sunduğu Sıfır Noktası'nda sanattan spora, siyasetten popüler kültüre, her alanda konuşulanlar, merak uyandıran olaylar ekrana geliyor.

"Avrupa ve İnsan" konusunun konuşulduğu pograma bu hafta, Yönetmen Erik Bognar, öğrenci Aron Kerekgyarto, Fotoğrafçı Hupcsik Laszlo ve Güney Marmara Kalkınma Ajansı Ekrem Özşen konuk oluyor.

Programda Bu hafta;

''AVRUPA VE İSLAM'' konusu yer alacaktır

Saba Tümer'le Bu Gece Doğuş Aret Vartanyan

Saba Tümer'le Bu Gece 9 haziran 2011 izle, Programa Şarkıcı Doğuş konuk oluyor. Doğuş, "Beşibiryerde" isimli maxisingle'nı anlatıp yeni şarkılarını söylüyor. Ayrıca, yazar ve kişisel dönüşüm uzmanı Aret Vartanyan, yeni kitabı B"in Yüz Bir İnsan"ı anlatıyor.

Müzikten sinemaya, tiyatrodan edebiyata ve siyaset dünyasına kadar birbirinden farklı konuklar, programda ağırlanıyor, gündemdeki ayrıntılar tartışılıyor.
 
Copyright © 2011. Deniz Malzemeleri Av Malzemeleri . All Rights Reserved