Popüler Yayınlar

11 Mart 2012 Günlük Burç Yorumları

10 Mart 2012 Cumartesi

11 Mart 2012 Günlük Burç Yorumları
Sinirli ve saldırgan hareketler nedeniyle bu gün yoğun geçecektir. Özellikle de kendinizi kanıtlama isteğiniz artacak ve ilişkilerinizi bu düzeyde davam ettireceksiniz. Size para gerekiyor ama aksine beklemediğiniz kimseler misafir olarak gelebilirler. Eğer iş hayatında veriminizin düştüğünü görürseniz hemen harekete geçmeli ve daha çok yoğunlaşmaya çalışın.
11 Mart 2012 Günlük Burç Yorumları 11 Mart Akrep Burcu, 11 Mart Aslan Burcu, 11 Mart Balık Burcu, 11 Mart Başak Burcu, 11 Mart Boğa Burcu, 11 Mart İkizler Burcu, 11 Mart Koç Burcu, 11 Mart 2012 Kova Burcu, 11 Mart Oğlak Burcu, 11 Mart Terazi Burcu, 11 Mart Yay Burcu, 11.03.2012 Yengeç Burcu

Show Tv Ana Haber 11 Mart 2012 İzle

Show Tv Ana Haber 11 Mart 2012 İzle
Show Haber Gün içinde yaşanan gelişmeler ve gündemde yer alan konular izleyicilere aktarılıyor. Siyasetten ekonomiye, kültürden sanata Türkiye ve dünya gündemine ilişkin önemli gelişmeler canlı bağlantılarla ekrana geliyor. Ali Kırca show tv ana haber izle, showtv haber izle, show tv ana haber 11 Mart, showtv haber 11 Mart 2012, 11.03.2012 show tv ana haber

Habertürk Ana Haber 11 Mart 2012 İzle

Habertürk Ana Haber 11 Mart 2012 İzle
Habertürk Sorel Dağıstanlı, Eylül Han Yılmaz, Bora Balar, Ceren Akdağ Şahin gibi isimlerin sunumuyla ekrana gelen bültenlerde; günün gelişmeleri ve son dakika haberleri ele alınıyor. Habertürk ana haber izle, Habertürk ana haber 11 Mart, Habertürk ana haber bülteni, 11.03.2012 Habertürk ana haber

Tarihin Arka Odası Osmanlıda Yemek Kültürü İzle

Tarihin Arka Odası Osmanlıda Yemek Kültürü İzle
Murat Bardakçı’nın hazırlayıp Erhan Afyoncu ve Selin Barlas ile birlikte sunduğu Tarihin Arka Odası’nda bu hafta Türk mutfağının tarihi ve Fatih Sultan Mehmet’ten itibaren Osmanlı yemekleri ele alınıyor. Programa konuk olarak, Sakarya Üniversitesi öğretim üyelerinden ve yemek tarihi uzmanı Prof. Dr. Arif Bilgin katılıyor.

Tarihin Arka Odası 10 Mart 2012 İzle, Tarihin Arka Odası Osmanlıda Yemek Kültürü İzle, Tarihin Arka Odası 10.03.2012 İzle, Fatih Sultan Mehmet hayatında bir kez olsun domates yedi mi?
Yavuz Sultan Selim biber dolmasının ne olduğunu bilir miydi?
Kanunî hiç patates gördü mü?
Kuru fasulye millî yemeğimiz, rakı millî içkimiz mi?
Türkiye çay ile ne zaman tanıştı?
Bol bol havyar ve karides yediği için gut olan padişah kimdi?

Hayatın İçinden Tülay Günal, Genco Erkal İzle

Tülay Günal, Genco Erkal
Ceren Akdağ Şahin'in hazırlayıp sunduğu "Hayatın İçinden" programına yılın iddialı müzikli kabaresi "Ben Bertolt Brecht"in oyuncuları Genco Erkal ve Tülay Günal konuk oluyor.

Hayatın İçinden 10 Mart 2012 İzle Habertürk TV, Bertolt Brecht'in şiir, şarkı ve öykülerinden uyarlanan oyun; dünyanın düzeni, kadının konumu ve savaş gibi konularda izleyiciyi eğlenceli bir yolculuğa çıkarıyor.

Tek kişilik oyunların çoğalmasında öncü olan Genco Erkal, politik tiyatro yapmanın zorluklarını ve kendi tiyatrosunun bugüne kadar nasıl ayakta kaldığını anlatıyor.

Soru-Yorum Betül Mardin İzle 10 Mart 2012

Soru-Yorum'a bu hafta, halkla ilişkilerin duayen ismi Betül Mardin konuk oluyor. Mardin, izleyicilerden gelen soruları yanıtlarken halkla ilişkiler mesleğindeki 44 yılını ve profesyonel hayatını anlatıyor.

Soru-Yorum 10 Mart 2012 İzle, Soru-Yorum Betül Mardin İzle, Cüneyt Özdemir'in sunduğu programda, izleyiciler hafta boyunca konuklara "cnnturk.com" ve "dipnot.tv" üzerinden merak ettikleri soruları gönderiyor ve cuma günleri haftanın konuğu onlardan gelen her türlü soruya içtenlikle cevap veriyor.

Hayat Gezince Güzel Gaziantep Bölümü İzle

Fatih Türkmenoğlu'nun hazırlayıp sunduğu Hayat Gezince Güzel, bu hafta Gaziantep’ten ekrana geliyor.

Hayat Gezince Güzel Gaziantep Bölümü İzle, Hayat Gezince Güzel 10 Mart 2012 İzle, Fatih Türkmenoğlu, Türkiye’nin en büyük hayvanat bahçesini ziyaret ediyor. Gaziantep Kalesi'ni, Bakırcılar Çarşısı'nı gezdikten sonra dünyanın en büyük mozaik müzesi olan Zeugma Mozaik Müzesi'ne giden Türkmenoğlu, Gaziantep yemekleri ve baklavanın tadına bakıyor, Gaziantep türküleri eşliğinde gezisini noktalıyor.

Burada Hayat Var Deniz Ülke Arıboğan, Adil Sani Konukoğlu, Abdullah Nejat Koçer İzle

“Bir ülke sahip olduğu yarınlar kadar zengindir,” inancı ve sürdürülebilir bir gelecek için topluma karşı sorumluluk bilinciyle Anadolu’nun bugününe ve geleceğine odaklanan il buluşmaları "Gaziantep’te Yarın" toplantısı ile başlıyor.

Burada Hayat Var 10 Mart 2012 İzle, Burada Hayat Var 10.03.2012 İzle, Aynur Tartan ile Burada Hayat Var, “Anadolu’da Yarın” temalı toplantıların ilk durağı Gaziantep’te Gazianteplileri ağırlıyor. Bilgi Üniversitesi Mütevelli Heyeti Üyesi ve Akşam gazetesi yazarı Prof. Dr. Deniz Ülke Arıboğan, SANKO Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Gaziantep Sanayi Odası Başkanı Adil Sani Konukoğlu ve AKP Gaziantep Milletvekili Abdullah Nejat Koçer; Aynur Tartan’la “Burada Hayat Var”da memleketleri Gaziantep’i anlatıyor.

Yol Üstü Lezzet Durakları Gaziantep İzle


Lezzet avcısı Mehmet Yaşin, damak çatlatan lezzetlerin peşindeki yolculuğunu Gaziantep'te sürdürüyor.

Yol Üstü Lezzet Durakları 10 Mart 2012 İzle, Yol Üstü Lezzet Durakları Gaziantep Bölümü İzle, Anadolu'nun en zengin mutfaklarının başında gelen Gaziantep'ten kahvaltıların baştacı katmer, kokusu bile baştan çıkartan kebap çeşitleri, yoğurtlu alinazik ve acılı beyran çorbası, Yol Üstü Lezzet Durakları’nda ekrana taşınıyor.

Bugün Hafta Sonu Seda Altuner, Yonca Evcimik İzle

Tatil danışmanı Seda Altuner, en uygun tatil seçeneklerini Bugün Hafta Sonu’nda açıklıyor.

Bugün Hafta Sonu 10 Mart 2012 İzle, Bugün Hafta Sonu 10.03.2012 İzle, En güzel şarkılarını bir araya topladı ve "Beşi Bir Yerde" albümü ile 90'ları yeniden yaşattı. Hayvan hakları konusundaki girişimleri takdire değdi. Meclis, bu konuda çalışma başlattı. Yonca Evcimik, müzik ve hayvan hakları ile ilgili çalışmalarını anlatıyor.

Bizden Nağmeler Melda Kuyucu, Erol Sayan İzle

Sevgisiz Olmaz, Melda Kuyucu
Adnan Çoban’ın bu haftaki konukları, Bestekâr Erol Sayan ve TRT sanatçılarından Melda Kuyucu... Gönüllere yer etmiş olan eserlerin seslendirildiği Bizden Nağmeler’de konuk sanatçılar birbirinden değerli eserleri seslendiriyor.

Bizden Nağmeler 10 Mart 2012 İzle, Bizden Nağmeler Erol Sayan İzle,Bizden Nağmeler 10.03.2012 İzle, Bizden Nağmeler Melda Kuyucu İzle, Türk müziğinin sevilen eserleri Bizden Nağmeler'de izleyiciyle buluşuyor. Bizden Nağmeler, Dr. Adnan Çoban'ın yönetiminde konuk Türk müziği sanatçılarının yorumu ile müziğimizin eşsiz eserlerini izleyiciyle buluşturuyor. Her hafta birbirinden özel konuklarla müzikseverlere unutulmaz anlar yaşatıyor.

Furtuna Konseri İzle 10 Mart 2012 Kanal 24 TV

Furtuna Konseri İzle 10 Mart 2012 Kanal 24 TV
'Dünyanın renklerini müziğin evrensel tınılarında buluşturmak' isteyen Türk müziği ustalarından Göksel Baktagir ve Batı müziği eğitimi almış olan Nedim Nalbantoğlu, başka müzik kültürlerine dayanan altyapıları üzerine sentez çalışmalarına girişirler.

Furtuna Konseri İzle 10 Mart 2012 Kanal 24 TV Birçok buluşma noktası yakalayabildiklerini görürler. Aralarına, Atina`da yaşayan ve alanında önde gelen bir çello sanatçısı olan Yiorgos Kaloudis ve İstanbul`da yaşayan ritim sazları ustası İzzet Kızıl da katılınca, dörtlü bir grup haline gelirler. Perküsyoncu Ruth Hill ile şarkıcı Sumru Ağıryürüyen`in de katılmalarıyla altı kişi olan grup, Türk ve Yunan kültürlerinde aynı anlama gelen bir kelimeyi isim olarak seçer: Furtuna. Grup, aynı adı taşıyan bir albüm çalışması yapar ve müzik yelpazelerini daha da genişletecek çalışmalar içine girer.
 
Copyright © 2011. Deniz Malzemeleri Av Malzemeleri . All Rights Reserved