Popüler Yayınlar

Nil’in Dünyası Japonya Tokyo İzle

30 Haziran 2012 Cumartesi


Nil’in Dünyası bu hafta Japonya’nın başkenti Tokyo’dan ekranlara geliyor. Önce Tokyo’nun en meşhur tapınaklarına giden Nil Yeğin orada Budistlerin törenine katılıp, Japonlarla eğlenceli sohbetler yapıyor. Daha sonra Tokyo eğlencesinin kalbi, gençlerinin 24 saat canlı tuttuğu semt Shibuya’ya giden sunucu ışıl ışıl sokakları ekranlara getiriyor.

Nil’in Dünyası Japonya Tokyo İzle, Nil’in Dünyası 1 Temmuz 2012 İzle, Elektronik başkenti Tokyo’ya gitmişken en meşhur ve en çok ziyaret edilen yerlerinden biri olan pahalı alışveriş merkezleri ve eğlence mekanları ile ünlü Ginza caddesini geziyor.

Başkent Kulisi Faruk Loğoğlu İzle


Başkent Kulisi bu hafta Başbakan CHP Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Faruk Loğoğlu’nu konuk edecek. Loğoğlu, CHP’nin Suriye’de yaşanan son gelişmelere bakış açısını aktarırken hükümetin Suriye politikasını değerlendirecek. Kürt sorunu ve atılacak yeni adımların konuşulacağı programda ayrıca,

Başkent Kulisi 1 Temmuz 2012 İzle, Başkent Kulisi 01.07.2012 İzle, Başkent Kulisi Faruk Loğoğlu İzle, “CHP iktidarda olsaydı jet krizinde nasıl bir politika sergilerdi? CHP’nin Kürt projesi kararlı adımlarla devam edecek mi? Terör ve Kürt sorununun çözümü konusunda CHP içinde tartışma yaşanıyor mu? CHP hükümete hangi adımlarla destek çıkacak?”
 
Copyright © 2011. Deniz Malzemeleri Av Malzemeleri . All Rights Reserved