Popüler Yayınlar

8 Numarada Şenlik Var Yeliz Şar,Ali Murat, Volkan Severcan İzle

17 Şubat 2012 Cuma


En leziz tariflerden kilo problemlerine, ilişkilerden psikolojik sorunlara, bitkisel bakımlardan kişisel gelişime, alışverişten astrolojiye, televizyon dünyasından magazine, 5 çaylarından Türk Sanat Müziğine doyacağınız ‘Kabul Günleri’ne, sinema ve tiyatro dünyasından en özel isimlere kadar her şey ‘8 Numarada Şenlik Var!’da...

Fatih Ürek ve Sahrap Soysal’ın sunduğu “8 Numarada Şenlik Var 17 Şubat 2012 Cuma günü pop müziğine yeni giriş yapan Ali Murat ve “Canlı Yayın” adlı tiyatro oyununun başarılı oyuncuları Volkan Severcan ve Yeliz Şar konuk oluyor…

Tam Zamanında / Nick of Time Filmini İzle Johnny Depp


Kızı kaçırılan Gene, bir saat 15 dakika içinde kendisine gösterilen fotoğraftaki adamı öldürmezse kızının öldürüleceğini öğrenir ve harekete geçer.Bunun için kendisine altı kurşun ve otele girip çıkmasını sağlayacak bir kimlik kartı verilmiştir.
Orijinal Adı Nick of Time Tam Zamanında Filmi izle
Yönetmen John Badham
Oyuncular Johnny Depp,Courtney Chase,Christopher Walken
Senaryo Patrick Sheane Duncan,Yapım Paramount Pictures,Yapım Yılı 1995

Böyle Bir Şey Var Mı Mehmet Ali Birand,Nuri Sesigüzel,Faruk Pınarbaşı İzle

Birbirinden ünlü konukların ağırlandığı programa bugün Anchorman Mehmet Ali Birand, Türk halk müziğinin sevilen imsi Nuri Sesigüzel ve Birecik Belediye Başkanı Faruk Pınarbaşı konuk oluyor.

Böyle Bir Şey Var Mı 17 Şubat 2012 İzle, Böyle Bir Şey Var Mı 17.02.2012 İzle, Yılların deneyimli Gazetecisi Cengiz Semercioğlu ve Sema Eren'in sunduğu "Böyle Bir Şey Var Mı?" programında.

Erkan Tan'la Başkentten Bekir Bozdağ İzle

Erkan Tan’la Başkentten 17 Şubat 2012 İzle bugün Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ konuk oluyor. Türkiye'de okuyan yabancı öğrenciler buluşuyor, Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ ev sahipliği yapıyor.

Uluslararası öğrenciler buluşmasında neler konuşulacak? Toplantının Türkiye açısından önemi ne?
 
Copyright © 2011. Deniz Malzemeleri Av Malzemeleri . All Rights Reserved