Popüler Yayınlar

Gördüğümü Görüyor Musun? Belgeseli İzle

23 Aralık 2011 Cuma

Gördüğümü Görüyor Musun? Belgeseli NTV İzle Belgesel bizi bugüne kadar hiçbir rengi görmemiş olan Kanadalı sanatçı Megan Simms ile tanıştırıyor. Nüfusun %12’sinde görülen renk körlüğü tedavilerini inceliyor.

Program, renk; dil, yaş ve ırka göre değişkenlik gösteren bir algı mı? Yoksa ışık sayesinde oluşan bir gerçek mi? sorularına cevap arıyor.
Orijinal Adı Do You See What I See
Yapım Sophie Robinson
Yapım Yılı 2011

Cumartesi Şebnem Ferah İzle NTV

Yekta Kopan’ın sunduğu Cumartesi 24 Aralık 2011 İzle, bu hafta rock müziğin en popüler kadın vokallerinden Şebnem Ferah’ı konuk ediyor.

İKSV Salon’da yapılan söyleşide Yekta Kopan’ın sorularını yanıtlayan Şebnem Ferah, ilk grubu Volvox’tan bu yana müzik kariyerinin önemli duraklarını anlatıyor.

Bizden Nağmeler Alâeddin Yavaşça İzle

Bizden Nağmeler’in 100. bölümüne, Bestekâr Alâeddin Yavaşça, TRT Sanatçısı Elif Güreşçi Çifçioğlu ve Gazeteci Fehmi Koru konuk oluyor.

Türk müziğinin sevilen eserleri Bizden Nağmeler'de izleyiciyle buluşuyor. Bizden Nağmeler, Dr. Adnan Çoban'ın yönetiminde konuk Türk müziği sanatçılarının yorumu ile müziğimizin eşsiz eserlerini izleyiciyle buluşturuyor. Her hafta birbirinden özel konuklarla müzikseverlere unutulmaz anlar yaşatıyor.
 
Copyright © 2011. Deniz Malzemeleri Av Malzemeleri . All Rights Reserved