Popüler Yayınlar

Bugün Bu Gece Ümit Zileli Faruk Mercan İzle

6 Eylül 2011 Salı

Sinem Dinçay'ın sunduğu siyasetten ekonomiye, sağlıktan eğitime gündemdeki konuların mercek altına alındığı Bugün Bu Gece 6 Eylül konukları Cumhuriyet gazetesi yazarı Ümit Zileli ve gazeteci yazar Faruk Mercan.

Programda AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik'in, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin yeniden yapılandırılması için açıkladığı 15 maddenin 'ileri demokrasi' yeterli olup olmadığı

Bir Yaz Gecesi Rüyası Simay Bülbül Tuba Ünsal İzle

Bir Yaz Gecesi Rüyası 6 Eylül 2011 Habertürk İzle Türk tasarımcıları ve markalarına uluslararası bir platform yaratan "İstanbul Fashion Week"te yer alank 22 tasarımcıdan biri olan Simay Bülbül; yaratıcı fikirlerini, ilginç tarzını, sonbahar-kış sezonunun hakim renk ve modellerini, modaya dair her şeyi Oylum Talu'ya anlatıyor.

"Tövbeler Tövbesi" dizisiyle ekranlara geri dönen ve oyuculuğuyla büyük beğeni toplayan Tuba Ünsal; anneliğini, kızıyla ilişkilerini, vizyona girecek yeni filmini ve dizi hakkında merak edilenleri "Bir Yaz Gecesi Rüyası" izleyicileriyle paylaşıyor.

Ece'nin Konukları Cem Davran Ömür Gedik İzle Cine5

Ece'nin Konukları 6 Eylül 2011 İzle, Programa bugün yaptığı başarılı sinema programı ve son dönemde hayvanlar yararına çıkarmış olduğu albümü ile adından sıkça söz ettiren Ömür Gedik ve başarılı Oyuncu ve Sunucu Cem Davran konuk oluyor.

Ece'nin Konukları 06.09.2011 İZle Cine 5, Başarılı Gazeteci-Yazar Ece Vahapoğlu, programda, iş, sanat, medya, siyaset ve spor dünyasının önde gelen ünlü isimlerini canlı yayında konuk ediyor, özel ve samimi sohbetler gerçekleştiriyor.
 
Copyright © 2011. Deniz Malzemeleri Av Malzemeleri . All Rights Reserved