Popüler Yayınlar

Dostum Dostum Filmini İzle Canan Özkan, Mehmet Keklik

7 Şubat 2012 Salı

Dostum Dostum Filmini İzle Canan Özkan, Mehmet Keklik
Fakat Nebahat’in babasıyla ağabeyi Yaşar’dan şüphelenmeye başlamışlardır bile. Yaşar sır gibi sakladığı geçmişi yüzünden kaçma hazırlığındayken Halil’in karısının doğum sancıları tutar. Yaşar hayatını hiçe sayarak can arkadaşı Halil’e zor zamanında dost elini uzatır.

Yönetmen: Aykut Düz, Senaryo: Aykut Düz, Mesut Esef,
Dostum Dostum Filmi İzle Kanal 7 Oyuncular: Canan Özkan, Mehmet Keklik, Çetin Yeltekin, Neşe Arda, Sema Martin, Nusret Özkaya.

Ne Olacak Şimdi Filmini İzle Levent Kırca, Nevra Serezli, Şener Şen

Ne Olacak Şimdi Filmini İzle Levent Kırca, Nevra Serezli, Şener Şen
Şakir ile Nuran’ın evlilikleri Şakir’in bitmek bilmeyen çapkınlıkları yüzünden boşanma aşamasına gelir. Evliliklerine son noktayı koymayı planlayan Nevin ve Şakir’i daha birçok sürpriz beklemektedir. Davalarını üstlenen avukatları da birbirine aşık olunca işler iyice karışır.

Yönetmen: Atıf Yılmaz Ne Olacak Şimdi Filmi izle Oynayanlar: Levent Kırca, Nevra Serezli, Adile Naşit, Şener Şen, Perran Kutman Türü: Komedi Yapım Yılı: 1979

Hayatın İçinden Melahat Gülses / Sezai Çelik İzle

İkbal ile Hayatın İçinden 8 Şubat 2012 İzle
İkbal ile Hayatın İçinden 8 Şubat 2012 seyret İkbal ile Hayatın İçinden 08.02.2012 izle Bugünkü programa Türk Sanat Müziği’nin güçlü sesi Melahat Gülses ve Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Dr. Sezai Çelik konuk olacak. Gülses birbirinden güzel parçalarıyla ekrana gelirken, Sezai Çelik kalp ve damar sağlığı hakkında hayat kurtarıcı önemli sağlık bilgileriyle ekrana gelecek.
 
Copyright © 2011. Deniz Malzemeleri Av Malzemeleri . All Rights Reserved