Popüler Yayınlar

Tarihin Arka Odası Necdet İşli Turgut Kut

5 Mayıs 2012 Cumartesi

”Tarihin
Tarihin Arka Odası 5 Mayıs 2012 İzle, Tarihin Arka Odası 05.05.2012 İzle Murat Bardakçı’nın hazırlayıp Erhan Afyoncu ve Selin Barlas ile birlikte sunduğu Tarihin Arka Odası’nda bu hafta İstanbul ve ölüm konusu ele alınıyor.
Mezar taşı uzmanı Necdet İşli ile İstanbul üstadı Turgut Kut’un konuk olarak katıldıkları programda ayrıca, Sultan 2. Abdülhamid’in 11 Şubat 1918 günü yapılan cenaze töreni ile ilgili çok önemli bir ses kaydı da ilk kez yayınlanıyor.

68'in Fotoğrafı Belgeseli İzle


Deniz Gezmiş, Mahir Çayan ve arkadaşlarının hikayesi...
68'in Fotoğrafı Belgeseli, 68 kuşağı ne istiyordu?
68'in Fotoğrafı Belgeseli Habertürk TV İzle, Kimlerdi bunlar?
Romantik devrimciler mi, yoksa anarşistler mi?
"İşçiye iş, köylüye toprak, gence kitap," ve "Herkes hür olmadıkça kimse hür değildir," derken neyi kastediyorlardı?

Hiçbiri bu acı sonu hak etmediler. İdamları vicdanlarda büyük sızı, gönüllerde derin bir yara bıraktı. Ancak gökyüzünü fethe çıkmış bu gençlerin yaktığı muhalif meşale, aradan neredeyse yarım asır geçmesine rağmen hiç sönmedi.

Deniz Gezmiş, Mahir Çayan ve arkadaşlarının hikayesi; Abdullah Kılıç’ın hazırladığı ve birçoğu ilk kez yayınlanacak olan fotoğraflarla “68’in Fotoğrafı”nda ekrana geliyor.

Eğitim ve Yaşam İlhan Sevin

Eğitim ve YaşamEğitim ve Yaşam 5 Mayıs 2012 İzle
Eğitim ve Yaşam bu hafta, Rehber Öğretmen İlhan Sevin'i konuk ediyor.

Eğitim ve Yaşam 05.05.2012 İzle, LYS'ler yaklaşıyor, yapılması gerekenler neler?
Eğitim ve Yaşam 5 Mayıs 2012 İzle, Eşitlenen katsayı uygulamasının puanlara yansıması nasıl olacak?
YGS ile tercih yapacak öğrenciler nelere dikkat etmeli?
Sınavsız geçişin kriterleri neler?

Söz Sende Davut Dursun

Söz Sende 5 Mayıs 2012 İzle
Söz Sende Özel’de 12 Eylül darbesinin karanlık yüzüne ışık tutuluyor. Kenan Evren’in daha önce hiçbir yerde yayımlanmamış görüntüleri ilk kez Söz Sende’de yayınlanıyor.

Söz Sende 5 Mayıs 2012 İzle, Söz Sende 05.04.2012 İzle, Kenan Evren darbeyi hangi sözlerle savundu?
Darbe öncesi Türkiye’yi nasıl anlattı?
12 Eylül referandumu öncesinde nasıl tepkiler aldı?
Evren’in pişman olduğu tek şey neydi?

Kenan Evren’le yıllar önce röportaj yapan RTÜK Başkanı Davut Dursun, Söz Sende'de...

Burası Hafta Sonu Ebru Şallı, Caroline Scheufele, Metin Şentürk, Yeşim Ceren Bozoğlu, Elifcan Ongurlar,

Oylum Talu İle Burası Hafta Sonu 5 Mayıs 2012 İzle
Burası Hafta Sonu 5 Mayıs 2012 İzle, Burası Hafta Sonu 05.05.2012 İzle Burası Haftasonu, sesi ve yorumuyla büyük beğeni toplayan Metin Şentürk'ü ağırlıyor. 10 Mayıs Engelliler Haftası nedeniyle Cemal Reşit Rey'de 60 kişilik sinema senfoni orkestrası ile birlikte konser verecek olan Şentürk, projenin detaylarını anlatıyor.

"Ateş'in Düştüğü Yer" filminin oyuncuları Yeşim Ceren Bozoğlu, Elifcan Ongurlar ve yönetmeni İsmail Güneş, filmin hikayesini ve perde arkasını Oylum Talu'yla paylaşıyor.

Pek çok sosyal sorumluluk projesiyle ön plana çıkan Ebru Şallı çocuklar için imza attığı yeni projesi hakkında merak edilenleri Burası Haftasonu'nda anlatıyor. Dünyaca ünlü mücevher tasarımcısı Caroline Scheufele ve iş adamı Cihan Kamer yaza özel tasarımları konuşuyorlar...

Bugün Hafta Sonu Banu Bayburt Adıyaman Alp Karaosmanoğlu Bihter Erkmen

”Bugün
Bugün Hafta Sonu 5 Mayıs 2012 İzle, Bugün Hafta Sonu 05.05.2012 İzle Özürlüler Vakfı, 0-15 yaş arası özürlü çocukların tedavilerini üstlenen “Haydi Gülümse” projesi ile umut oluyor. Özürlüler Vakfı Başkan Yrd. Banu Bayburt Adıyaman Bugün Hafta Sonu’nda...

Terk edilme, anne-baba-çocuk ilişkileri gibi pek çok konu şema terapisi yöntemiyle ele alınıyor. Şema terapisi konusunda Türkiye’deki en etkin isimlerden Dr. Alp Karaosmanoğlu, Ceren Bektaş'a konuk oluyor…

O Ses Türkiye Yarışması'nda, Hadise’nin 1 numaralı ismiydi. Sesi ve sahne performansıyla kısa sürede dikkatleri üzerine çekti. Bihter Erkmen, akustik performans ile Bugün Hafta Sonu'na konuk oluyor.

Başarı Hikayeleri Bingür Sönmez


Prof. Dr. Bingür Sönmez, gazeteci-yazar Yaprak Özer’in hazırlayıp sunduğu Başarı Hikayeleri'nin bu haftaki konuğu oluyor.

Başarı Hikayeleri 5 Mayıs 2012 İzle, Başarı Hikayeleri Bingür Sönmez İzle, Bugüne kadar 13 binin üzerinde açık kalp ameliyatı yapan; kalp yogası, müzikle tedavi gibi çalışmalarıyla dikkat çeken ünlü kalp ve damar cerrahı Prof. Dr. Bingür Sönmez’in hayatı ekrana geliyor.
 
Copyright © 2011. Deniz Malzemeleri Av Malzemeleri . All Rights Reserved