Popüler Yayınlar

Carnera: The Walking Mountain Filmini İzle

11 Ekim 2011 Salı

1933. Primo Carnera, Dünya Ağırsiklet Boks Şampiyonu olan ilk ve tek İtalyan olarak tarihe geçti. Bu zaferi, ağırbaşlı ve onurlu bir şekilde taşıdı. Ölünceye kadar karısına sadık kalan iyi bir eş ve çocuklarına zorluklar karşısında asla vazgeçmemeyi öğreten iyi bir baba oldu.
IMDB Puanı:5.3/10
Yapım:2008 ~ İtalya, Romanya
Tür:Biyografi, Dram, Spor
Yönetmen:Renzo Martinelli
Oyuncular:Kasia Smutniak, Burt Young, F. Murray Abraham, Paul Sorvino, Antonio Cupo, Anna Valle, Andrea Iaia, Paolo Seganti, Bruno Bilotta, Carlo Di Biasi, Eleonora Martinelli, Giovanni Capalbo, Lucrezia Maier, Neculai Predica, Nino Benvenuti, Stefano Meglio
Carnera: The Walking Mountain Filmi İzle TNT

P2 Filmini İzle Rachel Nichols, Wes Bentley, Grace Lynn Kung

Noel gecesi,Angela Bridges adlı genç ve güzl iş kadını ailesiyle noeli kutlamadan önce geç saate kadar çalışmaktadır.İşini bitirip eve gitmek için garaja geldiğinde arabasının çalışmadığını farkeder.Garaj alt katta olduğu için cep telefonu da çalışmamaktadır.
IMDB Puanı:5.9/10 P2 Filmi İzle TNT
Yapım:2007 ~ ABD
Tür:Dram, Gerilim, Korku, Psikolojik
Yönetmen:Franck Khalfoun
Oyuncular:R, Philip Akin, Simon Reynolds, Arnold Pinnock, Bathsheba Garnett, Franck Khalfoun, Miranda Edwards, Paul Sun-hyung Lee, Philip Williams, Stephanie Moore

İki Kardeş Two Brothers Filmini İzle

İki kardeş, aile bağlarına ve arkadaşlığa dair unutulmaz bir hikaye.“AYI” Filminin Yönetmeninden... Ormanın derinliklerinde bir yerlerde tapınak kalıntılarının arasında iki kaplan kardeş dünyaya gelir. Biri utangaç ve yumuşak diğeri yaramaz ve gözüpek. Birlikte tasasız ve mutlu bir hayat sürdürmektedirler ta ki yakalanana, birbirlerinden ve ailelerinden ayrılana kadar.
Yapım:2004 ~ Fransa, İngiltere İki Kardeş Two Brothers Filmi İzle TNT
Tür:Aile, Dram, Macera
Yönetmen:Jean-Jacques Annaud
Oyuncular:Freddie Highmore, Guy Pearce, David Gant, Fredie Highmore, Annop Varapanya, Bernard Flavien, Jaran \'see Tao\' Petcharoen, Jean-Claude Dreyfus, Maï Anh Le, Moussa Maaskri, Philippine Leroy-beaulieu, Somjin Chimwong, Stéphanie Lagarde, teerawat mulvilai, Vincent Scarito

Çarkıfelek Buket Aras, Mahmut Tuncer, Necmi Yapıcı

Çarkıfelek 11 Ekim 2011 İzle, Ekranların bir numaralı showman’i Mehmet Ali Erbil hafta içi her gün 18:00'de Çarkıfelek ile TNT'de.

Çarkıfelek'te bugün; ünlü türkücü Mahmut Tuncer, oyuncu Necmi Yapıcı, sunucu-oyuncu Buket Aras yarışıyor. Müthiş bir eğlence, heyecan ve büyük ödüller sizleri bekliyor! Çarkıfelek'i kaçırmayın!

Arım Balım Peteğim Seda Akgül Erol Köse İzle

Sabahların Neşesi Petek Dinçöz'ün sunduğu Arım Balım Peteğim'in bugün konukları; sanal alemde her lafı olay olan magazin dünyasının kara kutusu Erol Köse ve sivri dilli haber yorumcusu Seda Akgül.

Sabahların neşesi “Arım Balım Peteğim 11 Ekim 2011 İzle”, ünlü konukları, gündem yaratacak konuları ve çok özel röportajları ile hafta içi her gün saat 10:15’te TNT’de.
 
Copyright © 2011. Deniz Malzemeleri Av Malzemeleri . All Rights Reserved