Popüler Yayınlar

Burada Laf Çok Funda Özkalyoncu Yasemin Balık Alp Korkmaz izle

14 Ekim 2011 Cuma


Mesut Yar, enerjisi ve ışığıyla günü gecenin ayağına getiriyor. Burada Laf Çok 14 Ekim 2011 İzle, Bu gecenin konukları; Radyo Programcısı Funda Özkalyoncu, Oyuncu Yasemin Balık, Oyuncu Alp Korkmaz ve Oyuncu Mine Teber...
Ekranların güler yüzlü habercisi, hafta içi akşamlarına samimiyet getirmeyi hedefliyor. Ekranda hiç konuşulmayan konular, gündemde kör noktada kalan meseleler ve günün sonunda memleketin ruh halleri; sıcak bir tebessümle herkesle paylaşılıyor.

Bilinmeyen Aytunç Altındal İzle


Pelin Çift'in sunduğu Bilinmeyen programında dünyanın gizemli tarihinin izi sürülmeye devam ediliyor. Bilinmeyen 14 Ekim 2011 İzle Programa bu hafta Araştırmacı - Yazar Aytunç Altındal konuk oluyor ve son günlerin yeniden alevlenen konusu ateizm ele alınıyor. Ateistler neyi savunuyor? Ünlü ateistler, Tanrı kavramıyla neden savaşıyorlar? Vatikan, ateizmin kaynağı olabilir mi? Isaac Newton'un 1733 yılında kaleme aldığı kitabında dinle ilgili hangi şifreler yer alıyor?

Söz Sende Zeynep Karahan Uslu İzle


Balçiçek İlter'le Söz Sende 14 Ekim 2011 bugünkü konuğu AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Zeynep Karahan Uslu oluyor. Uslu, Anayasa çalışmaları, kadına yönelik artan şiddet olayları ve gündemdeki diğer gelişmeleri Balçiçek İlter'e değerlendiriyor.

Gülin Yıldırımkaya ile Gündem Füsun Saka İzle


Gülin Yıldırımkaya ile Gündem 14 Ekim 2011 bugün Gazete Habertürk yazarı Füsun Saka ile edebiyat, fotoğraf, gazetecilik ve kadın-erkek ilişkileri konuşuluyor. Gazeteci-Yazar Gülin Yıldırımkaya, biten iş gününün ardından birbirinden önemli konukları ağırlıyor, gündemin önemli konularını konuklarıyla tartışıyor.
 
Copyright © 2011. Deniz Malzemeleri Av Malzemeleri . All Rights Reserved