Popüler Yayınlar

En Romantik Yatak Odaları

7 Mayıs 2011 Cumartesi

Eğer romantik bir yatak odası istiyorsanız, romantizmden ne anladığınız çok önemlidir. Herkes için romantizm farklı şeyler çağrıştırabilir. Bu durumda siz ve eşiniz için en ideal yatak odası tasarımı, ikiniz için de romantik olacak şekilde tasarlanmış olmalıdır. Yatak odası sadece kadına ya da erkeğe ait değildir unutmayın. Sadece kendi fikirleriniz doğrultusunda yapacağınız bir dekorasyon eşinizin keyfini kaçırabilecektir. En iyisi fikir alışverişinde bulunmaktır. Eğer uzun süredir birlikte iseniz danışmayabilirsiniz de, zaten onu yeterice tanıyor olmanız gerekir. Ancak unutmamanız gereken, o odanın iki kişiye ait olduğudur.
263kl841 286x300 En Romantik Yatak Odaları

Mutfak Dekorasyonu

Mutfak dekorasyonunu yaparken mutfağınızın büyüklüğüne uygun renk seçimi yapmalısınız. Işığı az alan ve dar mutfaklarda açık rengi, aydınlık geniş mutfaklarda ker iki türü renk tercihini yapabilirsiniz. Feng shui felsefesine göre kırmızı mutfaklarda mutlaka kullanılması gereken renk.
Aşağıda bazı örnek mutfaklar göreceksiniz. Umarız bu fotoğraflar size bir fikir verebilir.
37 225x300 Mutfak Dekorasyonu

Çocuk Odası Dekorasyonu

Herkesin kabul edeceği gibi evlerin neşesi çocuklardır. Cıvıl cıvıl evimize neşe dolduran çocukların odalarını dekore etmek çok önemlidir. Her şeyden önce, özellikle küçük yaştaki çocukların mobilyaları özenle ve dikkatlice seçilmelidir. Aksi halde istenmeyen kazalar yaşanması olasıdır. Çocuklar odalarında kendilerini bir oyun parkında ya da bir masalın içinde gibi hissedebilmelidirler.
 
Copyright © 2011. Deniz Malzemeleri Av Malzemeleri . All Rights Reserved