Popüler Yayınlar

Kibariye Eylem İzle 1 Mart 2012

29 Şubat 2012 Çarşamba

Eylem Kibariye'deGazinoyu, evlere getirecek olan Kibariye, programında Türkiye'nin tanınmış sanatçılarını konuk ediyor. 01 Mart Perşembe günü, Güzel şarkıcı EYLEM, Kibariye’nin konuğu oluyor…

Kibariye 1 Mart 2012 İzle, Kibariye Eylem izle, Kibariye 01.03.2012 İzle Sokağa çıkacak olan “Cin Ali” , 3G ile Kibariye'ye canlı bağlanacak, Vatandaşların canlı bağlantıda istediği şarkıları, Kibariye anında seslendirecek.
Özel Yemeğinizi Türkiye ile paylaşın!

Deryanın Dünyası Erkan Topuz İzle

Erkan Topuz
01 Mart Perşembe günü İ.Ü. Onkoloji Enstitüsü Direktörü Prof. Dr. Erkan Topuz, “Deryanın Dünyası’na konuk oluyor… “Derya’nın Dünyası 1 Mart 2012 İzle” mutfağında enfes yemekler, tatlılar yaratılıyor… Şef BERNA GÜRŞEN eşsiz yemek tarifleriyle, püf noktalarıyla damağınıza, renk katıyor.


Yaratıcı elişleri, birbirinden farklı hobiler ve kırık kalpler de dahil olmak üzere her türlü hasarın onarıldığı programda, hayata dair sihirli dokunuşlarda yapılıyor.

Canavarın Gözü / Eye Of The Beast Filmini İzle

Canavarın Gözü / Eye Of The Beast Filmini İzle
Memur Katrin Tomah ve hükümet adına çalışan bilim adamı Dan Leland, olayı araştırmaya başlar. Araştırmaları onları devasa mürekkepbalığına götürecek, bu ölümcül deniz yaratığıyla savaşmak için sadece silaha değil cesarete de ihtiyaçları olacaktır.
Orijinal Adı Eye Of The Beast Canavarın Gözü Filmi İzle
Yönetmen Gary Yates
Oyuncular James Van Der Beek,Alexandra Castillo,Arne Macpherson,Ryan Rajendra Black
Senaryo Mark Mullin,Yapım Peace Arch Entertainment Group,Yapım Yılı 2007

Güneş Çarpması Solar Attack Filmini İzle Mark Dacascos Joanne Kelly


Acil bir toplantı düzenleyen bilim adamları bu kitlenin dünyaya çarpmasını engellemek için bilgilerini paylaşarak iş birliği içine girerler. Ancak hızla ilerleyen bu devasa kitleyi durdurmak için oldukça az vakitleri vardır.
Orijinal Adı Solar Attack Güneş Çarpması Filmi İzle
Yönetmen Paul Ziller
Oyuncular Mark Dacascos,Joanne Kelly,Kevin Jubinville,Sugith Varughese,Craig Eldridge
Senaryo Michael Konyves,Miguel Tejada-Flores,Yapım Josée Bernard,Tom Berry,Neil Bregman,Lisa M. Hansen,Richard Schlesinger,Yapım Yılı 2006

Kanal D Ana Haber 29 Şubat 2012 İzle

Kanal D Ana Haber 29 Şubat 2012 İzle
Doğru, tarafsız ve dinamik haberciliğiyle izleyicilerin ilk tercihi olan Kanal D Ana Haber izleyicileriyle yine her gün saat 19.00'da buluşuyor. Yılların deneyimi Mehmet Ali Birand, farklı bakış açısı ve farklı sunumuyla ''habercinin farkı''nı yine ortaya koyuyor... Kanal D Ana Haber 29.02.2012 İzle Mehmet Ali Birand kanal d ana haber izle, kanald haber izle, kanal d ana haber 29 Şubat 2012 İzle

Ntv Ana Haber 29 Şubat 2012 İzle

Ntv Ana Haber 29 Şubat 2012 İzle
Gülay Afşar ile Ana Haber Bülteni hafta içi her akşam ekranda. Özel bültende bütün gün toparlanıyor, Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri aktarılıyor, uzman görüşlerine başvuruluyor, siyasetçilerle konuşuluyor. ntv ana haber izle, ntv haber izle, ntv ana haber 29 Şubat, 29.02.2012 ntv ana haber

Esra Erolda Evlen Benimle 29 Şubat 2012 İzle

Esra Erolda Evlen Benimle 29 Şubat 2012 İzle
Esra Erolda Evlen Benimle 29 Şubat İzle, Esra Erolda Evlen Benimle 29 Şubat 2012, Esra Erolda Evlen Benimle 29.02.2012, Hakan 32 yaşında, özlem 42 yaşında Antalyalı, Saadet 35 yaşında İzmirli, Volkan 22 yaşında, Evlenmek, hayata yeniden başlamak veya ikinci baharını yaşamak isteyenler Esra Erol'da Evlen Benimle'de buluşuyor. Programa katılan adaylar; özel yaşamları, meslekleri ve evlenmek istedikleri kişilerde bulunması gereken özellikler hakkında bilgi veriyorlar.

29 Şubat 2012 Hava Durumu Tahminleri

29 Şubat 2012 Hava Durumu Tahminleri
29 02.2012 hava durumu, 29 Şubat 2012 Hava Durumu Yorumları Marmara’da kuzeyden kuvvetli rüzgarlar esmeye devam ediyor, kar yağışları söz konusu. 1-2 derecelerdeki gündüz sıcaklığı sıfırın altında hissediliyor, aman sıkı giyinin. Perşembe de kar yağışları sürecek, cuma günü ise sis ve parçalı çok bulutlu bir hava olacak. Sıcaklıklarda bölge genelinde 3-4 derece yükselecek.

Akdeniz’de sağanak yağışlar sürüyor. Bölgenin orta ve doğusu kesimlerinde devam edecek. Perşembe zayıflayacak, cuma bölgenin tamamından ayrılacak.

Kelime Oyunu 29 Şubat 2012 İzle

Kelime Oyunu 29 Şubat 2012 İzle
İhsan Varol’un sunduğu Kelime Oyunu'nda, anneler-babalar çocuklarıyla, nineler-dedeler torunlarıyla yarışıyor. Yarışmacılar, hızları ve pratik zekalarıyla rekabet ediyor. En iyi olmak için yarışıyor... 29 Şubat Kelime Oyunu izle, Kelime Oyunu programı 29.02.2012 hd izle
Derya Dülgeroğlu
Serap Pulat
Işıl Demir
Bahar Özbek
Esra Kara İzle
 
Copyright © 2011. Deniz Malzemeleri Av Malzemeleri . All Rights Reserved