Popüler Yayınlar

Muhabbet Kapısı Kuranı Kerim ve Hatim Bölümü İzle

25 Temmuz 2011 Pazartesi

Muhabbet Kapısı 25 temmuz 2011 izle, Kur'an okumanın sevabı nedir? Kur'an-ı Kerim okumak hastalara şifa mıdır? Tecvitsiz Kur'an okumak kabul müdür? Kur'an da şifa ayetleri var mıdır? Başka bir işle meşgulken Kur'an-ı Kerim dinlenir mi? Abdestsiz Kur'an okunur mu? Kur'an yazılı takılarla banyo ve tuvalete girilir mi?
Muhabbet Kapısı 25.07.2011 izle, Başkası adına hatim okunur mu? Yapılan hatimlerin ölülere faydası var mıdır? Çocuklara Kur'an-ı Kerim öğretmeyen anne baba sorumlu mudur? Hiç Kur'an okumasını bilmeyen kişi ölünce sorulan sorulara nasıl cevap verecek? Gibi sorular ve izleyicilerden gelen sorular Muhabbet Kapısı’nda cevap bulacak.

Dostum Dostum Filmini İzle

Halil’in yanında çalıştığı çiftlik sahibinin kızı Nebahat gönlünü Yaşar’a kaptırır. Yaşar da genç kıza kayıtsız kalamaz. Dostum Dostum Filmi İzle Kanal 7, Fakat Nebahat’in babasıyla ağabeyi Yaşar’dan şüphelenmeye başlamışlardır bile. Yaşar sır gibi sakladığı geçmişi yüzünden kaçma hazırlığındayken Halil’in karısının doğum sancıları tutar. Yaşar hayatını hiçe sayarak can arkadaşı Halil’e zor zamanında dost elini uzatır.

Oyuncular: Canan Özkan, Mehmet Keklik, Çetin Yeltekin, Neşe Arda, Sema Martin, Nusret Özkaya.
Yapım: Kanal 7/2005
 
Copyright © 2011. Deniz Malzemeleri Av Malzemeleri . All Rights Reserved