Popüler Yayınlar

Söz Sende Sibel Eraslan İzle

13 Ekim 2011 Perşembe

BALÇİÇEK İLTER'LE SÖZ SENDE'NİN BUGÜNKÜ KONUĞU YAZAR SİBEL ERASLAN, ANTİK MISIR'IN TOPLUMSAL DENGELERİNİ ÇARPICI BİR BİÇİMDE RESMETTİĞİ YENİ KİTABI "NİL'İN MELİKESİ:HAZRETİ ASİYE" Yİ BALÇİÇEK İLTER'E ANLATIYOR.

Söz Sende 14 Ekim 2011 İzle, BALÇİÇEK İLTER'LE SÖZ SENDE BUGÜN 18:15'TE HABERTÜRK TV'DE.

Olay Yeri Diyarbakır Bölümü İzle Kanal 24 TV

Ardan Zentürk ile Olay Yeri ekibi, geçtiğimiz hafta Siirt’te başlayan Güneydoğu'daki yolculuğunu Diyarbakır’a taşıyor. Olay Yeri 14 Ekim 2011 İzle, Siirt’te, terör örgütünün pusu ile öldürdüğü ve sonradan özür dilediği 4 genç kızın dramı sergileniyor. Bu olaydan yola çıkarak bölgenin nabzını tutan Olay Yeri, Diyarbakır’daki son durumu aktarıyor.

Gazeteci Ardan Zentürk'ün sunduğu Olay Yeri gündemdeki olayları yerinde inceliyor. Ardan Zentürk’le Olay Yeri, siyasetten diplomasiye, aktüel gelişmelerden uluslararası gelişmelere kadar öne çıkan gelişmeleri tüm detaylarıyla ele alıyor.

Pür Neşe Arif Susam, Damla Özen,Batuhan Gürel İzle


Pür Neşe 13 Ekim 2011 İzle Flash TV, EKRANLARIN SEVİLEN PROGRAMI PÜRNEŞE HER HAFTA SEVİLEN OYUNCU DOST ELVER VE KARADENİZ'İN ÇILGIN KIZI SÜREYYA'NIN SUNUMUYLA SİZLERLE ÜNLÜ SANATÇILARIN, BİRBİRİNDEN İLGİNÇ YETENEKLERİN ,SKEÇLERİN VE RENKLİ PERFORMANSLARIN YER ALDIĞI PROGRAM İZLEYENLERİNİ EKRANA KİLİTLİYOR ,

PÜRNEŞE PROGRAMININ BU HAFTAKİ KONUKLARI . TAVERNA MÜZİĞİNİN UNUTULMAZ İSMİ ARİF SUSAM ,İZMİR ÇETESİ ,YILAN HİKAYESİ VE FİRAR DİZİLERİNİN BAŞARILI OYUNCUSU DAMLA ÖZEN ,YETENEK SİZSİNİZ'İN MİNİK MİCHAEL JACKSON'U BATUHAN GÜREL DÜNYA ŞAMPİYOLUĞU ÜNVANINA SAHİP TONGUÇ KARTAL RİTİM ORKESTRASI VE PEK ÇOK SÜRPRİZ KONUK SİZLERLE. PÜRNEŞE 13 EKİM PERŞEMBE AKŞAMI 20:15'TE

Ece'nin Konukları Hakan Gizem Hatipoğlu Yüksel Aytuğ İzle

Başarılı Gazeteci-Yazar Ece Vahapoğlu, programda, iş, sanat, medya, siyaset ve spor dünyasının önde gelen ünlü isimlerini canlı yayında konuk ediyor, özel ve samimi sohbetler gerçekleştiriyor.

EceninKonuklari 'na :) Konuklarim Funda Özkalyoncuoğlu ve Yuksel Aytug; saat 23'te!
Hakan Hatipoglu Gizem Hatipoglu kanaldan arattıracağım tarihi ok'leyelim canlarım öperim :)

Sage Irmağında Mucize - Miracle at Sage Creek Filmini İzle

Karısını kaybettiğinden beri Sioux'lara karşı nefretten gözleri kör olmuş olan Ike, artık John'un topraklarına sahip olmaya her zamankinden daha fazla kararlıdır. Fakat günün birinde bir mucize olacaktır.
Orijinal Adı Miracle at Sage Creek Sage Irmağında Mucize Filmi İzle CNBC-e
Yönetmen James Intveld
Oyuncular David Carradine
Wes Studi
Michael Parks
Sarah Aldrich
Senaryo Thadd Turner
Yapım Talmarc Productions
Yapım Yılı 2005
 
Copyright © 2011. Deniz Malzemeleri Av Malzemeleri . All Rights Reserved