Popüler Yayınlar

Ölüm Vuruşu 2 Filmini İzle Shootfighter 2

21 Temmuz 2011 Perşembe

Polis Shootfıghter dövüşçülerinden birisini ölü bulunca sebebini araştırmak için Usta Shingo ve öğrencilerinin yanına gelir. Dedektif, ölüm ringini yakından tanıyan Usta Shingo ve dövüşçülerden polise yardımcı olmalarını ister. Ancak Usta Shingo, işin başında kardeşi olduğunu bilmemektedir.
Orijinal Adı Shootfighter 2
Yönetmen Paul Ziller
Oyuncular Bolo Yeung,William Zabka,Brett Baxter Clark,Kristy Eisenbeg
Senaryo Greg Mellott,Pete Shaner
Yapım ANA Productions Yapım Yılı 1995
Ölüm Vuruşu 2 filmi izle, Ölüm Vuruşu 2 Filmi İzle Küre TV, Ölüm Vuruşu 2 Samanyolu TV izle

Maceracı Giresun Bölümü İzle

Maceracı, bu hafta sizleri Karadeniz'in göz bebeği Giresun'a götürüyor. Murat Yeni, Giresun'da gezilmedik yer bırakmıyor, yeşil ile mavinin uyumuna hayran kalan Yeni, kendini Karadeniz'in eşsiz doğasına bırakıyor.

İlginç gelenek ve göreneklerin yıllardır yaşatıldığı köyleri ziyaret eden Maceracı, şelale yolu denilen yerde masal gibi bir kır düğününe rastlıyor. Eğlenceli görüntülere sahne olan düğünde Yeni, Karadeniz insanıyla çok keyifli sohbetler gerçekleştiriyor, neşeli horon oyunlarını ekrana getiriyor. Maceracı Giresun izle, Maceracı Giresun Küre tV izle, Maceracı Samanyolu izle Giresun

Ve İnsan Aldandı 3. Bölüm 'Kumarbaz Eş' İzle 22 Temmuz 2011

Kumarbaz bir eş, düştüğü bataklıktan kurtulmak ve hayatını düzene sokmak için türlü yollara başvurur. Fakat tüm çabasına rağmen bu bataklıktan kurtulmayı başaramaz. Kumar illeti yüzünden eşiyle girdiği bir tartışmada, karısının ölümüne sebep olur.

Çektiği bu vicdan azabıyla hapis yatan eş tövbe eder. Beraat edip çocuklarının yanına yerleşse de şeytan yakasını bırakmaz. Şeytan ile insan arasındaki akıl almaz mücadelede, tövbe eden adamı çocuklarıyla birlikte zorlu bir sınav beklemektedir.

Ve İnsan Aldandı 3. bölüm izle, Ve İnsan Aldandı 3. bölüm izle Küre TV, Ve İnsan Aldandı 3. bölüm 22 temmuz izle, Ve İnsan Aldandı 22 temmuz bölümü izle,

Körebe Filmini İzle Türkan Şoray Cihan Ünal

Meral, 6 yaşındaki kızı Elif'le yaşamını sürdüren dul bir kadındır. Elif bir gün ortadan kaybolur. Tüm aramalara karşın Elif bir türlü bulunmaz. Meral'in eski kocası Halis, ve avukatı Turgay da aramalara katılırlar. Bu arayış sırasında Meral ile Turgay, birbirlerine yakınlaşırlar.
Yönetmen Ömer Kavur
Oyuncular Türkan Şoray,Cihan Ünal,Aykut Sözeri,Tuluğ Çizgen
Senaryo Ömer Kavur,Barış Pirhasan
Yapım Delta Film Yapım Yılı 1985
Körebe Filmi İzle Flash TV
 
Copyright © 2011. Deniz Malzemeleri Av Malzemeleri . All Rights Reserved