Popüler Yayınlar

Yerden Göğe Saba Tümer İzle

27 Temmuz 2011 Çarşamba

Yerden Göğe 27 temmuz 2011 izle, Programın bu haftaki konukları; ekranların bayan kahkahası Saba Tümer ve Denizlili kahraman Hüseyin Varol... Ekranların en neşeli yüzü, bayan kahkaha lakaplı ünlü sunucu Saba Tümer, programda hakkında en çok merak edilenleri içtenlikle yanıtlıyor. Ayrıca Denizli'de yanan apartmanın 5. katına tırmanarak bir aylık bebeği kurtaran Hüseyin Varol da o anları ve sonrasında yaşadıklarını anlatıyor.

Yerden Göğe 27.07.2011 izle, Sevilen oyuncu ve sunucu Berna Laçin, gazeteci Rasim Ozan Kütahyalı ve radyo programcısı Funda Özkalyoncu'nun moderatörlük yaptığı programda, gündemin her an değiştiği sosyal medyada en çok ilgi çeken güncel olaylar masaya yatırılıyor.

Duymayan Kalmasın Ali Ağaoğlu İzle

Duymayan Kalmasın 27 temmuz 2011 izle, Sunuculuğunu Hürriyet Gazetesi yazarı İpek Durkal ve Yelda Kırçuval'ın yapacağı programın konuğu; Ali Ağaoğlu Programda, ünlülerin merak edilen ev yaşantıları, dizi setlerinin perde arkası ve eğlence dünyasının kalbinin attığı Bodrum, Çeşme, Antalya, Kıbrıs ve İstanbul gecelerinden merak edilen en son haberler de yer alacak.

Duymayan Kalmasın 27.07.2011 izle Star TV, İddialı konu ve konukları, dopdolu içeriği ile hafta içi her gün, canlı yayınla ekrana gelecek olan Duymayan KalmasınStar'da başladı.
 
Copyright © 2011. Deniz Malzemeleri Av Malzemeleri . All Rights Reserved