Popüler Yayınlar

Hayatın İçinden Gamze Özçelik

9 Mayıs 2012 Çarşamba

İkbal ile Hayatın İçinden 9 Mayıs 2012 İzle
İkbal ile Hayatın İçinden 9 Mayıs 2012 seyret İkbal ile Hayatın İçinden 09.05.2012 izle Farklı hayatları, öyküleri, ekranlara getiren İkbal’le Hayatın İçinden programında, uzman görüşleriyle her gün değişik konularda aydınlatıcı bilgiler ekrana taşınıyor.
Hayatın İçinden Gamze Özçelik İzle, Programda ayrıca her şehirden gelinlik kızların çeyizleri sergileniyor, birbirinden güzel seçilmiş çeyizler stüdyoda izleyicilerin beğenisine sunuluyor.

Güzel Günler Mehmet Akyıldız

Şebnem Kısaparmak İle Güzel Günler 9 Mayıs 2012 İzle
O, Türkiye'nin kalbinde, duygulu şiirleriyle taht kurdu... O, yüzü güzel, gönlü daha da güzel bir televizyon yıldızı...
Güzel Günler Mehmet Akyıldız İzle, Milyonların ilgi ve sevgiyle seyrettiği “Şebnem Kısaparmak İle Güzel Günler” hafta içi her gün 15.30’da Kanal 7’de. Şebnem Kısaparmak İle Güzel Günler 9 Mayıs 2012 izle Şebnem Kısaparmak İle Güzel Günler 09.05.2012 izle

Önden Gidenler Ebubekir Bölümü

Önden Gidenler’de bu hafta ilk halife Ebubekir’in hayatından kesitler anlatılacak. Ömer Döngeloğlu programda Ebubekir’in kişiliği, Müslüman oluşu, zenginliği, İslam’a yaptığı hizmetleri ve hicret yolundaki davranışları, yaşlı baba Ebu Kuhafe’nin Hicret sonrası Ebubekir’in evine gelmesi ve Hicret’in ilk günlerinde muhacirlerin bir kısmının Medine’de yakalandığı hastalık aktarılacak.
Önden Gidenler 10 Mayıs 2012 İzle, Önden Gidenler Ebubekir İzle, Önden Gidenler 10.05.2012 İzle, Programda ayrıca Hz. Muhammed’in Bedir gecesi yaptığı dua, Bedir harbi sırasında Hz. Muhammed’in çadırındaki sahabi, hasta kardeşlerini ziyareti, Hz. Ali’nin Hz. Muhammed’e sorduğu soru ve Hz. Muhammed’in Bedir İstişaresi’nde Ebubekir’i hangi ayetle benzettiği de izleyenlerle paylaşılacak.

Süt Kardeşler Filmini İzle Kemal Sunal Şener Şen


Melek Hanımı delirtip ondan kurtulmak isteyen Bayram’ın babası Kerami Bey bir adam tutarak ev halkını korkutmaya çalışır. Sahte bir Gulyabaniyi geceleri eve salarak, planını uygulamak ister ama bu yalan rüzgarı içerisinde gerçekler ortaya çıkmaya başlayınca işler iyice karışır.
Süt Kardeşler Filmi İzle Yönetmen: Ertem Eğilmez, Yapımcı: Ertem Eğilmez Eser: Hüseyin Rahmi Gürpınar Senarist: Sadık Şendil Oyuncular: Kemal Sunal, Şener Şen, Halit Akçatepe, Hali Soygaüzi, Adile Naşit, Ayşen Gruda Görüntü Yönetmeni: Kriton İlyadis Yapım: Arzu Film/ 1976 Tür: Güldürü
 
Copyright © 2011. Deniz Malzemeleri Av Malzemeleri . All Rights Reserved