Popüler Yayınlar

Burcu Esmersoy ile Yaz Gecesi Ömür Gedik, Burak Kut, Tanju Babacan

6 Temmuz 2011 Çarşamba

Burcu Esmersoy ile Yaz Gecesi 6 temmuz 2011 izle, Ömür Gedik, Burak Kut ve Tanju Babacan Yaz Gecesi'nde! Bir süredir sadece özel yayınlarda ekrana gelen Burcu Esmersoy'un sunduğu "Burcu Esmersoy ile Yaz Gecesi" programı, yaz gecelerini şenlendiriyor. Cuma hariç hafta içi her gece ekrana gelen programda Esmersoy, özel konuklarıyla izleyenlere keyifli anlar yaşatıyor.

Karşıt Görüş Kültürel Bölünme

Karşıt Görüş 6 temmuz 2011 izle, Karşıt Görüş'te bu akşam, Türkiye'de kültürel bölünme, hoşgörü eksikliği ve ayrışma masaya yatırılıyor.

Toplum olarak empati duygumuzu mu kaybettik?
Karşıt Görüş 06.07.2011 izle, Siyaset, ayrışmanın önünü mü açıyor?
Neden kimse karşıt görüşleri dinlemek-anlamak istemiyor?
Herkes kendi mahallesine mi çekiliyor?
Siyasetçiler, gerilimi neden arttırıyor?
Seçim öncesi ve sonrasındaki siyasi ortam, Türkiye'de bölünmeyi arttırıyor mu?

Söz Sende Atilla Yayla İzle

Söz Sende 6 Temmuz 2011 İzle, Prof. Dr. Atilla Yayla, Söz Sende'ye konuk oluyor ve Sağlık Bakanlığı'nın 4 Ağustos'ta yürürlüğe girecek yeni yönetmeliğini ve serbest hekimlerin karşı karşıya bulunduğu sorunları anlatıyor.

Kendi muayenehanelerinde çalışan hekimler bundan sonra hangi standartlara uymak zorundalar?
Bu yönetmelik nasıl uygulanacak?
Yönetmelikle, muayenehanelerinde değişiklikler yapmak zorunda kalacak olan hekimlere ek süre verilecek mi, yoksa birçok hekim muayenehanesine kilit mi vuracak?

Hayat Gezince Güzel Çomakdağ Köyü İzle

Hayat Gezince Güzel 6 temmuz 2011 izle, Program, Milas yakınlarındaki Çomakdağ Köyü'nden ekrana geliyor.

Köy düğününe katılan Fatih Türkmenoğlu, kadınların yerel kıyafetlerini ve köye özel bebek yapımını inceliyor.

HT Gündem Ahmet Kemal Şenpolat

HT Gündem 6 temmuz 2011 izle, Gülin Yıldırımkaya ile HT Gündem bugün Hayvan Hakları Federasyonu Başkanı Av. Ahmet Kemal Şenpolat'ı ağırlıyor.

Seçim döneminde siyasilerden bekledikleri desteği gördüler mi? Bundan sonra ne olacak, Meclis'ten neler bekliyorlar? Hayvan hakları ihlallerine karşı verilen cezalar yeterli mi? Hayvan hakları konusunda çözüm önerileri...

Spor Bahane Volkan Işık Sine Büyüka Feridun Düzağaç

Spor Bahane 6 temmuz 2011 izle Programın ilk bölümünde; Milli Ralli Pilotu Volkan Işık, Spor Spikeri Sine Büyüka, Müzisyen Feridun Düzağaç konuk oluyor.

Tartışmalardan uzak, eğlenceli, yeni nesil bir spor programı... Ali Okancı ve Neşe Sapmaz'ın sunduğu programa, spor, sanat ve medya dünyasından ünlü isimleri konuk oluyor. Program, sporu bahane ederek güldürüyor, yarıştırıyor, eğlendiriyor
 
Copyright © 2011. Deniz Malzemeleri Av Malzemeleri . All Rights Reserved