Popüler Yayınlar

Kaos - Chaos Filmini İzle Jason Statham, Wesley Snipes

24 Ekim 2011 Pazartesi

Yapım:2005 ~ ABD, İngiltere, Kanada
Yönetmen:Tony Giglio
Oyuncular:Jason Statham, Wesley Snipes, Ryan Phillippe, Natassia Malthe
Senaryo:Tony Giglio
Yapımcı:Mark Williams, Gavin Wildig, Michael Derbas, Michael A. Pierce
Görüntü Yönetmeni:Richard Greatrex
Konusu
Quentin Correns (Jason Statham) Born köprüsünde olan bir kazada yapmaması gerektiği halde rehineyi vurduğu için teşkilat tarafından açığa alınmıştır. Olaydan bayağı bir süre sonra bir banka soygunu gerçekleştirilir. Bir kişi vurularak hayatını kaybetmiştir. Ve soygunun başkanı Lorenz(Wesley Snipes)Correns istemektedir.

Çarkıfelek Gürkan Kubilay Ömer Çelakıl Serap Güner İzle

Çarkıfelek 25 Ekim 2011 İzle, Ekranların bir numaralı showman’i Mehmet Ali Erbil hafta içi her gün 18:00'de Çarkıfelek ile TNT'de.

Çarkıfelek'te bugün; Dr. Ömer Çelakıl, Dr. Gürkan Kubilay ve ünlü sunucu Serap Güner yarışıyor. Müthiş bir eğlence, heyecan ve büyük ödüller sizleri bekliyor! Çarkıfelek'i kaçırmayın!

Arım Balım Peteğim Meltem Polat Oğuz Gündoğdu İZle

Sabahların Neşesi Petek Dinçöz'ün sunduğu Arım Balım Peteğim'in bugün konukları; Doç. Dr. Oğuz Gündoğdu, İlahiyatçı Arif Arslan, Astrolog Meltem Polat.

Sabahların neşesi “Arım Balım Peteğim 25 Ekim 2011 İzle”, ünlü konukları, gündem yaratacak konuları ve çok özel röportajları ile hafta içi her gün saat 10:15’te TNT’de.

Şanslı Sayılar Lucky Numbers Filmini İzle

Bu arada üçkağıtçı arkadaşı Gig’in aklına uyarak, televizyonda piyango toplarını çeken Crystal’ın yardımıyla piyangoda hile yapmayı kafasına koyar. İster istemez bu işe bulaşan Russ Richards, diğer arkadaşlarının sessiz kalmasını sağlayabilecek mi?
Orijinal Adı Lucky Numbers Şanslı Sayılar Filmi İzle TNT
Yönetmen Nora Ephron
Oyuncular John Travolta
Lisa Kudrow
Tim Roth
Ed O'Neill
Senaryo Adam Resnick
Yapım DreamWorks SKG
Yapım Yılı 2000
Ülke Other
Fragman Lucky Numbers

Dövüşçülerin Kralı The King Of Fighters Filmini İzle


Yönetmen Gordon chan,Muay Thai, Full Contact Kickboxing gibi dövüş tarzını,bu filmde yaşatıyor,oyuncu kadrosunda Sean Faris, Maggie Q,Ray Park,Will yun lee gibi başarılı oyuncuları barındıran yapım olağanüstü görsel efektleri,hiç bitmeyen aksiyonu ile son zamanların en etkileyici filmlerinden birisi.
Yapım: 2010 - ABD Dövüşçülerin Kralı Filmi İzle Kanaltürk The King Of Fighters
Tür: Bilim Kurgu, Aksiyon, Fantastik,
Yönetmen: Gordon Chan,
Oyuncular: Sean Faris, Maggie Q, Ray Park,

Deryanın Dünyası Ayça İnci İzle


“DERYA’NIN DÜNYASI 25 EKİM 2011 İZLE ” tüm hızıyla Kanaltürk ekranında dönmeye devam ediyor… Sevilen sanatçı el işlerinde en ince ipuçlarını, yemek tariflerinde lezzetin sırlarını, dekorasyon ve daha nice konuda bilinmeyenleri Kanaltürk izleyicisiyle paylaşıyor.

Bu programda sadece çeneler değil eller de çalışıyor… Birbirinden ünlü konukların ağırlanıyor… 25 Ekim Salı günü konuğu; Ünlü Oyuncu AYÇA İNCİ…

Kibariye Pınar Eliçe İzle


"Türkiye'nin sesi, arabeskin kraliçesi" Kibariye 24 Ekim 2011 İzle, sabah kuşağında Kanaltürk ekranında milyonlarca hayranı ile buluşuyor.

Yokluk içinden gelip, mesleğinin zirvesine yerleşen Kibariye, hafta içi her gün saat 10.30'dan 13.00'e kadar, 25 kişilik saz üstatlarıyla en güzel şarkılarını seslendiriyor. 24 Ekim Pazartesi günü konuğu Ünlü sanatçı PINAR ELİÇE…

Derin Darbe Deep Impact Filmini İzle

“Deep Impact” 5 ödül ve 7 adaylığı olan bir film… Bir yıldız dünya ile çatışma rotasına girdiği ortaya çıkınca, insanlar hayatta kalabilmek için hazırlık yapmak zorundadırlar. 800 bin insan, insan türünü devam ettirmek için hükümet tarafından tesadüfü bir yöntemle seçilir.

Orijinal Adı : Deep Impact Derin Darbe Filmi İzle TV8
Yönetmen : Mimi Leder
Oyuncular : Robert Duvall, Morgan Freeman, Tea Leoni, Elijah Wood.
Yapım : 1998
Tür : Aksiyon
Yayın Tarihi : 24 Ekim Pazartesi 20:45

New York’ta Hortum Filmini İzle NYC: Tornado Terror

Atmosferde yerel olarak meydana gelen ve açıklanamayan bir yırtık, bir dizi öngörülemez ancak tahripkar kasırgaya neden olur. Çaylak itfaiyeci Brian Flynn kız arkadaşıyla birlikte kanalizasyonda sıkışır. Bu arada New York valisi Leonardo, vali yardımcısı James Lawrence ve iklim-bilimci doktor Cassie Lawrenc durumun önemini kavramaktan çok uzaktırlar.

Orijinal Adı : NYC: Tornado Terror
Yönetmen : Tibor Takacs
Oyuncular : Nicole de Boer, SebastianSpence, Jerry Wasserman
Yapım : 2008
Tür : Aksiyon
Yayın Tarihi : 24 Ekim Pazartesi 16:00 TV8

8 Numarada Şenlik Var Doğuş Cahide Topsakal Buse Hekimcei İzle

En leziz tariflerden kilo problemlerine, ilişkilerden psikolojik sorunlara, bitkisel bakımlardan kişisel gelişime, alışverişten astrolojiye, televizyon dünyasından magazine, 5 çaylarından Türk Sanat Müziğine doyacağınız ‘Kabul Günleri’ne, sinema ve tiyatro dünyasından en özel isimlere kadar her şey ‘8 Numarada Şenlik Var!’da...

“8 Numarada Şenlik Var!” 24 Ekim Pazartesi günü konukları müzik dünyasının sevilen ismi Doğuş, beyin omurilik ve sinir cerrahisi uzmanı Doç.Dr.Cahide Topsakal ve çiçek tasarımcısı Buse Hekimci
 
Copyright © 2011. Deniz Malzemeleri Av Malzemeleri . All Rights Reserved